Tento týden v Ulici: Evžen odletěl a Mirek se vrátil

Tento týden v Ulici: Evžen odletěl a Mirek se vrátil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mirek si uvědomil, že má Magdu pořád rád, ale ona už chodí s Prokopem a nechce na tom nic měnit. Loučení čekalo i Blanku. Doufala, že Evžen neodletí, ale udělal to. Sára se chystala odejít z ulice dokonce bez rozloučení. Dan jí v tom zabránil a usmířili se. Jak dopadne smiřování u Jirky a Gábiny?

Mirek se vrátil, ale Magda už ho nechce

Magda tento týden řešila hlavně školní výlet, kam měla jet původně s Prokopem, jenže kvůli stížnostem Žofčiny matky nakonec pojede s Otíkem a Tomem. Nebylo by to nutné, protože Landová se za své pedagogy postavila. To však ještě netušila, že mezi Magdou a Prokopem vzkvétá vážný vztah. Magda se svěřila nejen jí, ale i Tomášovi a Otíkovi, jenž jí pohotově nachystal kapesníčky. Bylo mu jasné, že Magda zase skončí v slzách. Tahle předtucha se potvrdila, ačkoli kvůli někomu jinému.

Zničehonic se objevil Mirek, který si po dlouhém odloučení uvědomil, že bývalou snoubenku stále miluje. Magda ho s těžkým srdcem odmítla a on jí popřál štěstí. Pak zašel za Prokopem, aby se ho zeptal, jestli hodlá odletět do Portugalska a Magdu nechat v Praze. Ukázalo se, že Prokop má letenku a na svých letních plánech zatím nic nezměnil.

Magda s Prokopem začínají nový vztah, Zdroj: TV Nova

Sára málem opustila Dana

Sára neprožívala příjemné dny. Tenhle týden se na ni všichni jenom mračili. Zejména Lumír jí vyčítal, že ho zatáhla do problémů s policií, protože schovávala falešné mobily v domě. Anička ji napomínala za nezodpovědnost a Dan pro jistotu přespal u Angie a Sáře ani nezvedal telefon. Najednou toho na ni bylo moc. Odkráčela z výrobny a šla si rovnou sbalit věci. Dokonce si sundala prstýnek, aby ho Danovi nechala na stole a dala jasně najevo, že je mezi nimi konec. Dan se ale znenadání vrátil domů. Nakonec se jeden druhému omluvili a usmířili se pod peřinou. Sára nicméně trvala na tom, že v bistru už pracovat nechce. Ráda by někde začala nanovo.

Evžen odletěl do Austrálie

Mnozí diváci tomu jistě nevěřili, ale stalo se – Evžen skutečně odletěl, a to přesto, že pouhý večer předtím strávil s Blankou úžasné rande v autokině. I sama Blanka Veronice líčila, jak hezká to byla noc. Doufala, že když Evžen ztratil na benzince peněženku s doklady, možná vůbec neodletí. Nebo se jeho odlet alespoň pozdrží. Naneštěstí se všechno zase rychle našlo, a tak Evžen neměl důvod otálet. Zbývalo věnovat mu poslední objetí a otřít si slzy. Za jak dlouho se asi z Austrálie vrátí?

Jirka zachraňoval vztah s Gábinou

Radek Mastný si na vodě poranil koleno a nechtěl se nechat ošetřit ani od Mileny. Právě když před hospodou lamentoval, přišel za ním Jirka, aby mu řekl, že udání kvůli vydírání si mohl ušetřit. Stejně mu to nevyjde. Milena byla překvapivě téhož názoru a nekompromisně Radkovi nařídila, aby Hermana nechal na pokoji. Že by Mastňoch tak snadno ustoupil? Určitě ne. Jirka navíc musel řešit i jiné starosti. Vyrazil za Gábinou, aby ji přesvědčil, že s ní chce zůstat. Šíma z jejich rozhovoru něco vyslechl a dospěl k názoru, že Jirka je fajn chlap a že má Gábinu opravdu rád.

Zdroj článku:
  • Autorský text