Jak dopadne vztah Magdy a Prokopa?

Jak dopadne vztah Magdy a Prokopa?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je to už nějaký ten týden, co se Mirek dozvěděl o podrazu svých nejbližších a z dění Ulice se vypařil. Teď konečně mají Magda s Prokopem prostor být spolu. Jenže to, co bylo předtím tolik lákavé, má teď nepříjemný pach zrady a viny. Jak dopadne vztah Magdy a Prokopa? 

Byly chvíle, kdy Magda chtěla místo Prokopa za dveřmi vidět Mirka

Dějová linka učitelky Magdy v Ulici je důkazem toho, že člověk chce vždycky to, co aktuálně nemůže mít. Z nějakého důvodu je to zkrátka ta lákavější varianta. Když byla Magda hýčkaná Mirkem, ve svých snech snila o Prokopovi, a dokonce tuto svou touhu zavedla ještě dál, a to když se s ním velmi ochotně pustila do líbačky ve svém kabinetu. Z Mirka si oba udělali obětního beránka a zrazovali ho při každé příležitosti. Doslova z něho dělali vola a nejspíš by ani jednomu z nich nebylo příjemné, kdyby jim někdo dělal to samé.

Když pak Mirek Magdu zákonitě opustil, byly chvíle, kdy Magda Prokopa nemohla ani vidět. Ten k ní opakovaně chodil zvonit a vyptávat se, jak se má. Magda přitom vždy doufala, že za dveřmi místo Prokopa spatří Mirka. Teď to ale vypadá, po tom, co Magda odvezla všechny Mirkovy věci na charitu, že je v jejím bytě i životě pro Prokopa opět prostor. 

Jak na tom bude vztah, který je postavený na zradě? 

Jenže i kdyby se ti dva k sobě vrátili, vydrží jejich vztah, který je postavený na zradě blízkého člověka? Jak moc budou cvrlikat, když k nim různými směry bude vracet jejich minulost? Když spolu Magda s Prokopem být mohli, nevyužili toho, protože jim to neklapalo. Pak jim do života vstoupil Mirek a začal chodit s Magdou.

Jakoby právě jeho potřebovali k tomu, aby se jejich vášeň znovu rozhořelo. Ale stálo jim to za to? To uvidíme až s příchodem dalších dílů. Každopádně s Mirkem je nejspíš definitivně konec. Jak by se mohl vrátit k někomu, kdo ho dlouhou dobu zrazoval? A přerušila by Magda s Prokopem kontakty, pokud by se k ní Mirek vrátil? Nebo by ho Mirek musel znovu trpět ve své blízkosti? 

Zdroj článku:
  • Autorský text