Prokop se ukázal jako ten největší ignorant. Nelituje teď Magda ztráty Mirka?

Prokop se ukázal jako ten největší ignorant. Nelituje teď Magda ztráty Mirka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Otík Puklický se nikdy netajil tím, co si o obnoveném vztahu Magdy a Prokopa myslí. Teď se zdá, že se jeho prognóza naplňuje. Magda a Prokop jsou zase v sobě. Místo toho, aby trávili prázdniny společně, vymýšlí si každý svou dovolenou. Prokop jede do Španělska za svou ex a Magda s Irenou si zbyly. 

Prokop odmítá rušit naplánované prázdniny, což Magdu zraňuje

Prokop se vybarvil. Neustále na Magdu vyvíjel tlak, aby vztah s Mirkem ukončila a byla jenom jeho. Jakmile to udělala, respektive jakmile to na ně všechno prasklo, dělá, jako by se nechumelilo – klidně odjíždí bez Magdy do Španělska za svou ex. Magda to samozřejmě bere od Prokopa jako velkou zradu. Kvůli němu odmítla muže, kterého by si přála snad každá žena. Zrušila svatbu a vzdala se vyhlídky na bezproblémový život vedle zabezpečeného a pozorného manžela. Na oplátku by přece Prokop mohl zrušit prázdniny ve Španělsku. Ale to on ne. Navíc ještě Magdu osočil z toho, že zatímco Mirkovi se podvolovala, jemu se není schopná se přizpůsobit. 

Pokud si Magda malovala romantické prázdniny s Prokopem, trošku se přepočítala. Prokop totiž na dovolené ve Španělsku trval, a dokonce tam bez Magdy taky odjel. V úvahu nepřipadal ani kompromis, který mu Magda nabízela, a to ten, že přijede na poslední dva týdny a oba si pak zařídí program podle svého.“

Možná Magda nad ztrátou Mirka nakonec zapláče 

Magdou cloumá vztek a beznaděj. Jak může být Prokop tak necitlivý? To vážně radši bude se svou ex, než aby byl s ní, když o ni tolik stál? Možná se nakonec přece jen měla rozhodnout pro Mirka. Touhle dobou by už měli po svatbě a nejspíš by žili v Německu. Určitě by jeli na romantickou dovolenou, kde by ji Mirek na rukou nosil. Jenže Mirek není Prokop a Prokop není Mirek. Rozhodla se pro Prokopa a bude muset nést následky. Třeba se z krize oba nakonec dostanou. Třeba Prokopovi všechno dojde a ze Španělska přijede dřív, aby se Magdě omluvil. A třeba také ne a ti dva půjdou od sebe, přesně jak Otík předpovídal. 

Zdroj článku:
  • Autorský text