Diskuze

Poznejte trochu jinak oblíbené seriálové herce, kteří se dnes představí v Show Jana Krause

Poznejte trochu jinak oblíbené seriálové herce, kteří se dnes představí v Show Jana Krause
Pro seriálové nadšence budou jistě nejočekávanějšími hosty Anastasia Trmal Chocholatá, David Gránský a Jan Komínek neboli hlavní představitelé oblíbeného televizního seriálu Kamarádi, který se po vánoční pauze znovu objevuje v úterním a čtvrtečním vysílání TV Prima.
Zpět na celý článek

Pro seriálové nadšence budou jistě nejočekávanějšími hosty Anastasia Trmal Chocholatá, David Gránský a Jan Komínek neboli hlavní představitelé oblíbeného televizního seriálu Kamarádi, který se po vánoční pauze znovu objevuje v úterním a čtvrtečním vysílání TV Prima.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Setkání s nemožnou Bárou Lindu nenadchlo a my se jí vůbec nedivíme
30.11.2024

Ulice: Setkání s nemožnou Bárou Lindu nenadchlo a my se jí vůbec nedivíme

„To už je lepší Iva,“ reagují diváci na Bářino chování a málokdo by asi věřil, že taková slova někdy zazní. Ale něco pravdy na nich je, Bára se...

Do Ulice se hrnou další nové tváře. Už tento týden výrazně ovlivní život Gábiny i Báry
27.01.2025

Do Ulice se hrnou další nové tváře. Už tento týden výrazně ovlivní život Gábiny i Báry

Nových postav není nikdy dost, to si zřejmě ve 20. sezóně řekl tvůrčí tým Ulice. Diváky zaplavuje novými hrdiny, kteří naskakují do rozjetého vlaku...

Není jako Bohunka Dušková: Hvězda Ulice má s dcerou nádherný vztah
01.01.2025

Není jako Bohunka Dušková: Hvězda Ulice má s dcerou nádherný vztah

Marcela Rojíčková je známá tím, že propůjčila hlas americké herečce Christině Applegate. Díky roli v Ulici se v poslední době více zviditelnila a...

Ulice pro nás chystá Lumírův děsivý Halloween s Vasilem, Miladou i Hrihorijem
27.10.2024

Ulice pro nás chystá Lumírův děsivý Halloween s Vasilem, Miladou i Hrihorijem

Ulice na sociálních sítích už informovala o tom, že se Lumír po letech opět setká s mafiánským bossem Vasilem. Diváci na to reagovali mimo jiné...

Ulice: Tak se měj, Henry, a díky za všechno. Dan Brown se loučí po 20 letech
01.11.2024

Ulice: Tak se měj, Henry, a díky za všechno. Dan Brown se loučí po 20 letech

Konec října 2024 si pro nás připravil hned několik překvapení, smutných, dojemných i strašidelných. V halloweenské speciální epizodě se na...

Václav Chaloupka v netradiční roli při natáčení nového seriálu O lidech a koních
12.10.2024

Václav Chaloupka v netradiční roli při natáčení nového seriálu O lidech a koních

Bývalý žokej, čtyřnásobný vítěz Velké pardubické, majitel koní a pořadatel dostihových závodů v těchto dnech dohlíží na natáčení nového osmidílného...

Všichni ho milovali, pak ho národ zatratil. Příběh herce Zdeňka Štěpánka mi připomněl, jak je lidská zloba krutá
05.11.2024

Všichni ho milovali, pak ho národ zatratil. Příběh herce Zdeňka Štěpánka mi připomněl, jak je lidská zloba krutá

Nejpoutavější je ta historie, která se odehrává v dobách, kterou známe z rodinného vyprávění. To je i příběh herce Zdeňka Štěpánka, který měl...

Úterý v Ulici: Blanka se před Igorem rozpovídá o Vandě a Luděk dá Kristýně na výběr – buď Tomášek, nebo já
04.11.2024

Úterý v Ulici: Blanka se před Igorem rozpovídá o Vandě a Luděk dá Kristýně na výběr – buď Tomášek, nebo já

Pomluvy Strouhové a Hanuškové přimějí Blanku odkrýt karty alespoň před Igorem a svěřit se mu, proč vlastně Vanda ukradla tak obrovské množství...

Králova zahradnice: Ve své práci má jasno, s morálkou u dvora Ludvíka XIV. to bude mít upřímná Sabine komplikovanější
02.11.2024

Králova zahradnice: Ve své práci má jasno, s morálkou u dvora Ludvíka XIV. to bude mít upřímná Sabine komplikovanější

Sabine se rozhodla pro práci, která byla výsadou mužů. Stala se zahradnicí a nebála se dát o sobě vědět. Jak praví jedno rčení: Odvážnému štěstí...

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek Ája připraví Mária o naději. Ale dceru mi nevezmeš, vpálí jí do tváře
18.12.2024

Zítra v Ulici: Ve čtvrtek Ája připraví Mária o naději. Ale dceru mi nevezmeš, vpálí jí do tváře

Vypadalo to, že mezi Ájou a Máriem všechno spěje k radostnému usmíření. Splatil dluhy, odmítl vystupovat v Komandu Soko, zkrátka dělal, co mohl,...

Diskutujte

Nejnovější diskutované