Z představitelky děsivé holčičky Samary z hororu Kruh vyrostla kráska s problémy se zákonem

Z představitelky děsivé holčičky Samary z hororu Kruh vyrostla kráska s problémy se zákonem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už je to 18 let od premiéry známého hororu Kruh. Tehdy se tento děsivý snímek stal naprostým kultem. Strach v něm však nejvíce naháněla mrtvá holčička Samara, která vylézala ze studny. Tato role tehdy teprve jedenáctiletou Daveigh Chase vyzdvihla dost vysoko. Jak se jí daří teď?

Daveigh Chase je dnes už 30 let a stále se věnuje především herectví a modelingu. Zatím ale pořád nedostala roli, kterou by překonala úspěch Samary z Kruhu.

Začala hrát už ve svých sedmi letech, kdy si zahrála v televizní reklamě. Poté se už objevila v některých dílech seriálů Sabrina – malá čarodějnice (1998) a Čarodějky (2000). Následovaly i menší filmové role ve sci-fi filmech Donnie Darko (2001) a A. I. Umělá inteligence (2001). Také má zkušenosti s dabingem Disney filmu Lilo & Stitch (2002), kde namluvila postavu Lilo.

Poté už přišla role Samary, která její kariéru posunula o dost dál. Získala díky ní ocenění "Best Villain" a velký herecký úspěch.

Přišlo sice spoustu dalších rolí, jako například ve filmu Beethoven 5 (2003) nebo American Romance (2016), žádný z filmů však nebyl příliš úspěšný. A tak se ze škatulky role Samary zatím pořád nedostala.

Její nejlepší kamarádkou je další mladá hollywoodská hvězda Dakota Fanning, která se už dočkala většího úspěchu. Snad tedy Daveighin čas ještě přijde.

Problémy se zákonem

Je o ní však známé, že si občas zahrává se zákonem a už má za sebou pár problémů. Jednou ji chytili při jízdě v kradeném autě, které sice neřídila, ale jela v něm jako spolujezdec. Když poté auto na parkovišti našla policie, nechali ho odtáhnout, Daveigh šla do vazby a byla propuštěna na kauci.

Jen o rok později byla však znovu zatčena za držení nelegálních drog. Sice ji na policii moc dlouho nedrželi, ale i tak se ukázala v dost špatném světle.

Je ale jasné, že má talent, a tak doufejme, že jí to ještě v Hollywoodu vyjde.