Otík se na prázdniny těšil, protože mezi Magdou a Prokopem to znovu skřípe

Otík se na prázdniny těšil, protože mezi Magdou a Prokopem to znovu skřípe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Komu prázdniny prospějí ze všech nejvíce, to je Otík Puklický, kterému začalo být v jedné místnosti s Magdou a Prokopem těsno. Po tom, co byl k dispozici uplakané Magdě, kterou Mirek nechal, si na jeho přítomnost natolik zvykla, že za ním teď chodí řešit hádky s Prokopem. A na tohle Otík nemá sílu. On byl přece ten, který Magdu před Prokopem varoval. Vyloženě si přál, aby si vzala Mirka. 

Magda chce, aby se Otík vžil do její kůže, zapomíná však na to, že je to chlap 

Když románek mezi Magdou a Prokopem praskl, a když si Mirek sbalil své věci, nabídl Otík Puklický Magdě své rámě pro vyplakání. Nosil jí snídani, kapesníčky a kávu a kolikrát se stavil také u ní doma. Na jeho přítomnost a psychickou podporu si Magda nejspíš zvykla natolik, že v tom pokračuje i po tom, co se otřepala z rozchodu s Mirkem. Ještě než se Ulice odvelela na prázdniny, čerstvě slepený vztah Magdy a Prokopa procházel krizí. Prokop totiž odmítl odvolat dovolenou ve Španělsku se svou ex, což bere Magda jako zradu. Samozřejmě se ti dva pohádali, protože vzhledem k jejich výbušným povahám to nejde ani jinak. No a Magda pak znovu plakala Otíkovi na rameni, že je Prokop ignorant a co má jako teď dělat. 

Při svěřování se Otíkovi Magda trošku zapomíná na to, že je Otík Puklický chlap, a tudíž mu na Prokopově chování nepřipadá nic zas až tolik divného. Podle Otíka by měla Magda přestat situaci tolik vyhrocovat a odjet spolu s Prokopem do Španělska, když ji tam pozval. To ale Magda nechápe a cítí se ukřivděně i kvůli Otíkovi.

Magda v Ireně našla znovu zpřízněnou duši, která jí vždy vyslechne a vše jí odsouhlasí, Zdroj: TV Nova

Spřízněnou dušičku našla Magda v Ireně 

Otík Puklický byl tedy rád, že už jsou konečně prázdniny, což pro něj znamená, že si od love story Magdy a Prokopa alespoň trošku odpočine. Nicméně to pro něj vypadá příznivě i po prázdninách. Magda bude letošní prázdniny dovolenou trávit s Irenou Landovou, ve které možná najde spřízněnou duši. Ostatně ona jako žena bude mít pochopení pro to, jak se odmítnutá Magda teď asi cítí. 

Zdroj článku:
  • Autorský text