Harry & Meghan: A Royal Romance: Příběh inspirovaný začátky vztahu britského královského prince

Harry & Meghan: A Royal Romance: Příběh inspirovaný začátky vztahu britského královského prince
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neznal jeden z nejznámějších párů planety. Miláček národa princ Harry se zamiloval do rozvedené americké herečky - a byla z toho láska jako trám. A právě na základě těchto událostí vznikl životopisný snímek Harry & Meghan: A Royal Romance.

Trocha romantiky

Projděte si světové love story od úplného začátku. Harry a Meghan seznámili jejich přátelé a od počátku jejich vztahu bylo jasné, že to bude láska jako trám. Film provází všemi důležitými okamžiky jejich vztahu – od úplných začátků tak můžeme sledovat, jak pár vystupuje poprvé společně na veřejnosti a jak se prezentuje v rámci svých vznešených rodinných kruhů. Postupně se samozřejmě dostávají do celosvětové pozornosti médií. Paparazzi jsou jim stále v patách.

Královská rodina ve filmu

Film představuje všechny notoricky známé osobnosti britské královské rodiny. Potkáte se tedy nejen s Meghan, kterou si zahrála Parisa Fitz-Henleyová a Harrym v podání Murraye Frasera, ale také s dalšími členy vládnoucího britského rodu, včetně Charlese, Camilly, Williama, Kate, a samozřejmě také královny Alžběty.

Svatba je za dveřmi

Když film v květnu 2018 stanice vysílala, zaznamenal velkou sledovanost i díky tomu, že se za nedlouho po něm konala královská svatba páru. Tu samozřejmě také filmaři ztvárnili ve volném pokračování prvního příběhu, ve kterém si užijete i jejich zásnuby.

Ve snímku si prožijete jejich začátky a také reakce blízkých na fakt, že tvoří pár. Jako třešnička na dortu se ve filmu objeví i Bonnie Soper jako zesnulá princezna Diana. Film, který navazuje na tento snímek, se jmenuje Harry & Meghan: Becoming Royal a byl natočen v roce 2019. Zda vznikne i další snímek o tom, jak se Harry kvůli Meghan odstěhoval z Británie, zatím není jasné.