Oblíbená devadesátková klasika opět na place – Whoopi Goldberg kývla na natáčení dalšího dílu filmu Sestra v akci 3

Oblíbená devadesátková klasika opět na place – Whoopi Goldberg kývla na natáčení dalšího dílu filmu Sestra v akci 3
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do třetice všeho dobrého. Na tohle heslo spoléhají tvůrci filmu Sestra v akci. V hlavní roli bude pokračovat temperamentní zpěvačka Deloris Van Cartier, která nám opět rozproudí krev v žilách.

Sestra v akci (1992)

Návrat do kláštera a oblíbená parta jeptišek. Deloris se ve volném čase věnuje svému milenci – ženatému mafiánovi Vincemu. Jednoho dne je však svědkem, jak její milý přikládá pistoli k hlavě jeho protivníkovi. Zapne zdravý mozek a chce změnu. Zajde na policejní stanici, kde ho udá. Policie neváhá, mají korunního svědka, nesmí nechat nic náhodě.

Schovají ji na místo, kde by ji mafiáni nejméně hledali, a to do kláštera. Z celé situace je nešťastná, ale nemůže nic dělat. Naštěstí se v sobě najde, když začne zpívat ve sboru, najde tam konečně své pravé místo.

Film natočil Emile Ardolino, který zpracoval Hříšný tanec nebo rodinou komedii Tři muži a mladá dáma.

Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu (1993)

Druhý díl režíroval americký herec, režisér a scenárista Bill Duke.

Ve skvělém dobrodružství Deloris pokračuje, slaví úspěchy v nové show v Las Vegas. Klášter krachuje, sponzoři ztratili zájem, škola se neúčastní žádných soutěží. Škola potřebuje dodat nového ducha a novou učitelku zpěvu. Po dlouhém přemlouvání se Deloris převléká zpět do černého hábitu a snaží se v žácích probudit zájem o hudbu a vytvořit skvělý sbor, který by vyhrál celostátní soutěž.

Jak dopadne třetí díl?

Whoopi Goldberg, rodačka z New Yorku, přiznala, že v minulosti jí třetí díl nepřipadal jako dobrý nápad, postupem času ale zjistila, že by to lidi mohlo zajímat. Ráda by se do třetice ještě vrátila do kláštera a prozpívala hodiny.

Obsazení herců není ještě známé. Ani datum premiéry není určeno. Známí jsou ale scenáristé, kterými budou Regina Hicks a Karin Gist.