8. řada úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas startuje. Kdo z hvězd nabídku na účast přijal hned a koho museli přemlouvat

8. řada úspěšné show Tvoje tvář má známý hlas startuje. Kdo z hvězd nabídku na účast přijal hned a koho museli přemlouvat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Úspěšný projekt Tvoje tvář má známý hlas bude v březnu pokračovat už osmou řadou. Tentokrát však bude celá série speciální. Dočkáme se opět překvapivých pěveckých výkonů, jedinečných kostýmů, ale také staronových tváří.

Kdo se zúčastní nové „Tváře“?

Nova zatím oficiálně potvrdila, že se změní moderátor. Vladimíra Polívku vystřídá osvědčený Ondřej Sokol. Tomu bude sekundovat Aleš Háma. Ten se podle svých slov na svého parťáka těší a s Ondřejem Sokolem už tvoří sehranou dvojici.

Na obzoru už jsou i první účinkující. Na nabídku kývly Iva Pazderková a Jitka Boho. Znovu se na „místo činu“ vrátí i David Gránský. Ten je z nabídky nadšený, nechal se slyšet, že vystupování před diváky už mu za současné situace velmi chybělo.

To Iva Pazderková chvíli váhala nad tím, zda se opět účastnit. Nakonec ale svou účast přislíbila a show označila za dokonce nejkrásnější projekt, na kterém se podílela.

TV Nova dosud účastníky nepotvrdila

Sestavu doplní Hana Holišová, Petr Rychlý, Marek Lambora nebo Berenika Kohoutová. S informacemi o těchto jménech již přišla média. O dalších soutěžících se zatím mlčí. Jen je znám jejich počet, mělo by jich být tentokrát pouze deset.

V novinách se objevily spekulace, že na natáčení by mohla produkce pozvat také Ivanu Chýlkovou, případně pokud se Nova zaměří na vítěze uplynulých sérií, slovo by mohli dostat Jan Cina, Taťána Dyková, Michaela Badinková nebo Jitka Čvančarová.

Samotná Nova se dosud oficiálně k sestavě show nijak nevyjádřila. Aktuálně se již začalo natáčet, takže informaci o kompletní sestavě soutěžících budeme jistě mít už brzy.

Podaří se televizi udržet sledovanost?

Proslýchá se, že od Novy byl podobně „recyklovaný“ projekt vcelku prozíravý marketingový tah. Kvůli kostýmům je příprava Tváře finančně dost náročná. Televize tak nechtěla riskovat, že by se se sestavou soutěžících netrefila divákům do vkusu.

Premiéru si nová série odbude už 21. března 2021. A pozor, s jednou drobnou obměnou, diváci si budou moci jednu ze stěžejních novinek jarního programového schématu užít v neděli. Dosud se pořad vysílal v sobotu.