ZOO: Kluci Krásní mají náhradního tátu vybraného. Co na to Eliška?

ZOO: Kluci Krásní mají náhradního tátu vybraného. Co na to Eliška?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mikuláši a Matymu dlouho chyběl mužský vzor, ale teď ho našli v Robertovi, který je bere do kina, pomáhá jim z průšvihů a rád s nimi tráví čas, na rozdíl od jejich skutečného otce. Vůbec by jim nevadilo, kdyby si máma přivedla Roberta domů.

Miky a Maty měli štěstí, že poznali Roberta

Kluci Krásní dokážou být pěkná kvítka. Máma Eliška je na ně sama a kvůli práci v zoo jim nemůže věnovat tolik pozornosti, kolik by si přála. Nezodpovědný otec se o ně nezajímá prakticky vůbec, a tak čas od času vyvedou nějakou pořádnou neplechu. Naštěstí do jejich života vstoupil nový mužský vzor a zdroj autority – fotograf Robert Kajnar, jenž je do Elišky beznadějně zamilovaný. Když Mikuláš a Matyáš v obchodě ukradli videohru, vytáhl je z průšvihu právě on. Kromě toho jim tajně zaplatil drahé soustředění, na které Eliška neměla dostatek peněz.

Fotograf se zlatým srdcem a smyslem pro humor

Robert je zkrátka spolehlivý a férový chlap, s nímž se dá zažít kopec srandy. Když vezme kluky do kina na super film a ke všemu zcela zdarma, mají hoši jasno. Tohle by byl perfektní přítel pro mámu a dokonalý nový táta. Ostatně, babička Anežka a kamarádka Anča jsou téhož názoru. Podle nich je starostlivý, hodný a obětavý Robert naprosto ideální. Aby se mu Miky a Maty nějak odvděčili, pozvou ho do restaurace na hamburgery. Potěšilo by je, kdyby s nimi šla i máma, ale ta si kupodivu domluví na stejný večer schůzku s mužem ze seznamky.

Uvědomí si Robertovy kvality i máma?

Původně Eliška nechtěla o randění ani slyšet, ale pak na seznamce objeví Kryštofa, který ji přiměje změnit názor. Ukáže se však, že je to nudný a sebestředný hlupák, a tak mu po dvaceti minutách uteče a raději zamíří právě do restaurace, kde si její synkové s Robertem pochutnávají na hamburgerech. Příjemně strávený večer Roberta povzbudí, aby se o Elišku ucházel dál a pozval ji na večeři – tentokrát ve dvou. Podaří se mu svou vyvolenou konečně zaujmout? Nebo mu závistivý Vaníček znovu překazí plány? Pochopí Eliška, jaký poklad v Robertovi má, nebo ho vnímá jen jako chůvu pro děti?

Zdroj článku:
  • Autorský text