Bude Tonda Hložánek Lumírovi závidět jeho novou ženu Kateřinu?

Bude Tonda Hložánek Lumírovi závidět jeho novou ženu Kateřinu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah Lumíra a Kateřiny jenom kvete. Ačkoliv je teď čeká delší odloučení, diváci si mohou být jisti, že tohle ti dva ustojí a po prázdninách už snad budou v Ulici spolu i bydlet. Zatímco Vilma Nyklová svému synovi štěstí v lásce nepřeje, Tonda Hložánek bude z Kateřiny šílet. Vždyť je to přesně taková žena, kterou by chtěl mít po svém boku snad každý muž! 

Na rozdíl od Mirky má Kateřina smysl pro zábavu 

Znáte to přísloví, že sousedova tráva je vždycky zelenější? Potom nejspíš pochopíte i fakt, že bude starosta Tonda Hložánek novou partnerku Kateřinu Lumírovi závidět. Už spolu měli tu čest a Kateřina vypadá jako pohodová ženská. Rozhodně je více nad věcí než jeho žena Mirka, která podle něj některé věci až moc vyhrocuje.

Lucie Trmíková jako Mirka Hložánková, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Kateřina je podnikatelka a akční žena se smyslem pro humor. Je otevřená, komunikativní a rozhodně si nebere věci osobně. Hledí si svého podnikání a svých klientů, ke kterým se chová více než hezky. Takovou podnikatelku by si ve svém rajonu přál mít snad každý starosta. Více než podnikatelského ducha Hložánek na Kateřině oceňuje její téměř vždy dobře naladěnou povahu. Je to optimistka každým coulem, zároveň však Kateřině nechybí ráznost a temperament jí vlastní. Zkrátka něco takového by si mohl u své ženy Mirky nechat jen zdát. 

Mirka Hložánková drží svého muže zkrátka. Mohou za to jeho divoké akce, které jí způsobují žaludeční vředy.

Hložánek je rád, že si Lumír konečně někoho našel 

Ovšem závist musí jít v případě dlouhodobého přátelství stranou. Jako Lumírův kamarád je Tonda Hložánek hlavně rád, že už Lumír není sám. A to i přesto, že to pro něj samotného znamená, že s ním bude Lumír za alkoholovými dýchánky vyrážet čím dál tím méně. Ne, že by ho Kateřina nepustila. Lumíra samotného však přešla chuť na alkohol, protože se vznáší na obláčku lásky. Tak snad to těm dvěma vydrží, protože na Lumíra, který se utápěl v depresi, nebyl hezký pohled. 

Zdroj článku:
  • Autorský text