Zesnulý představitel Gunthera z Přátel. Jak reagovali jeho herečtí kolegové?

Zesnulý představitel Gunthera z Přátel. Jak reagovali jeho herečtí kolegové?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušky sitcomu Přátelé obletěla smutná zpráva. Manažer Jamesa Michaela Tylera sdělil, že v neděli ráno nás herec navždy opustil. Zemřel ve věku 59 let ve svém domě v Los Angeles.

Gunther byl postavou, která se, hned po šestici přátel, objevila v nejvíce dílech oblíbeného sitcomu. Po deseti letech v roli nenápadného blonďáka za barem se smířil s tím, že s tímto charakterem zůstane navždy spjatý. Fanouškům zůstal věrný a při výročních událostech se vždy objevoval. 

V roce 2018 mu byla diagnostikována rakovina prostaty v pokročilém stádiu. Později se mu nemoc začala rozširovat také do kostí a Tyler se rozhodl, že se se svým příběhem podělí s veřejností. Na jaře letošního roku promluvil a rozhodl se motivovat muže, aby po 40. roce pravidelně podstupovali krevní testy, které mohou nemoc včas odhalit. I během léčby vystupoval, na počátku roku 2021 se ale již vědělo, že není mobilní a doma se pohybuje na invalidním vozíku. 

V té době probíhalo natáčení vzpomínkového filmu Přátelé: Zase spolu, ve kterém Taylor nemohl chybět. Kvůli zhoršujícímu se zdravotnímu stavu se však již nemohl dostavit osobně, proto jako jediný host promluvil prostřednictvím online konference Zoom. Mimo jiné sdělil, že natáčení Přátel bylo nejvýjimečnějších deset let jeho života. Několik týdnů poté se svěřil se svojí diagnózou. 

Zdroj: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

První z jeho kolegů, kdo po oznámení smutné zprávy veřejně reagoval, byla Maggie Wheeler, představitelka uječené Jenice. Na svém Instagramovém profilu zveřejnila společnou fotografii a v popisku vyjádřila vděčnost za to, že s Taylerem mohla v posledních letech strávit čas při práci na akcích spojených s Přáteli. Označila zesnulého herce za laskavého muže.

Jennifer Aniston, alias barmanova milovaná Rachel, na svůj profil zveřejnila vzkaz, ve kterém říká, že Přátelé by bez Taylera nebyli stejní. Příspěvky jemu věnované zveřejnili také Courtney Cox (Monika), Lisa Kudrow (Phoebe), David Schwimmer (Ross) a Matt LeBlanc (Joy). 

 

Zdroje: