Všemi milovaná chaotička Rachel Greenová oslavila 52. narozeniny: Jennifer Aniston ale stále vypadá neuvěřitelně

Všemi milovaná chaotička Rachel Greenová oslavila 52. narozeniny: Jennifer Aniston ale stále vypadá neuvěřitelně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Přátelé“, „Božský Bruce“ či „The Morning Show“: Jennifer Anistonová patří již přes 30 let mezi milované herečky v nejrůznějších produkcích. Perlí v komediích, ale i ve vážných rolích. Je oblíbená v seriálech, ale i na velkém plátně. 11. února oslavila kultovní herečka 52. narozeniny.

Průlom díky Rachel Greenové

Jennifer Anistonová se již v mládí snažila o hereckou kariéru. V roce 1988 (ve věku devatenácti let) se objevila v malé kameo-roli ve filmu „Mac a já“, později pracovala v divadle a současně jako číšnice. Po dalších menších a spíše nedůležitých vedlejších rolích dostala životní šanci: zahrát si ve slibném seriálu „Přátelé“.

V Přátelích si mohla zkusit pracovat po boku Davida Schwimmera, Courtney Coxové, Matthewa Perryho, Lisy Kudrowové a Matta LeBlanca. Seriál se stal obrovským hitem a šestičlenná skupinka i s Anistonovou patřila v tu dobu mezi nejlépe placené herce na celém světě. Anistonová se definitivně dostala na vrchol Hollywoodu a nesmírnou oblíbenost ze seriálu využila pro další pracovní nabídky.

Taktéž pomohlo, že se její kultovní účes z „Přátel“ stal velkým hitem u žen na celém světě.

Filmová kariéra

Současně s natáčením „Přátel“ si Anistonová budovala kariéru ve filmech. První větší roli si zahrála ve snímku „Ona, jedině ona“. Kritici pojmenovali její výkon jako „profesionální, ale přesto vtipný“. Ve filmu „Perfektní záskok“ dokázala, že má velký talent zaujmout diváky i v méně kvalitním snímku.

Velmi náročné pro Jennifer bylo období od roku 2003 do roku 2005, kdy současně pracovala na třech projektech: Jednak natáčela poslední dvě řady „Přátel“, a k tomu dva filmy „Božský Bruce“ a „Riskni to s Polly“. Později se spíše objevovala v komediích, to ale neznamenalo, že by Anistonová neuměla i dramatické role. To dokázala ve filmu „Dort“. Mimo herectví se také stará o produkci a režii.

Ani po třiceti letech v byznysu nepomýšlí na ukončení kariéry a určitě se můžeme těšit na její nové projekty.