3 nejlepší horory na Netflixu s českým dabingem

3 nejlepší horory na Netflixu s českým dabingem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Chcete se dnes večer bát? Občas člověk potřebuje zažít trochu více emocí společně s filmem a není nad to se pořádně bát a nechat se vtáhnout do děje dobrým hororem. Pokud zrovna hledáte inspiraci a nevíte, na jaký horor se podívat, jste tady správně.

Chůva na zabití: Krvavá královna

Chůva byla vydána na Netflixu a získala velmi pozitivní reakce od kritiků a diváků, kteří chválili její kombinaci hororu a komedie, i když příběh nebyl nejoriginálnější. Rychle vpřed do roku 2019, kdy Netflix oznámil, že se připravuje pokračování, a nakonec byl film vydán v září 2020. 

V pokračování úspěšného prvního dílu se posuneme trochu dál, a to přesněji o dva roky do budoucnosti. Hlavní hrdina Cole (Judah Lewis) trpí po první epizodě jistými duševními problémy, které jsou spojené s kultem a množstvím osob, které zemřely v první epizodě. Bohužel mu však tuto skutečnost nikdo nevěří, a to ani školní psycholog ani police. Cole se tak rozhodne vyrazit se svou kamarádkou Melanie (Emily Alyn Lind) vypadne na chvíli z města k jezeru, kde by mohl přijít na jiné myšlenky. Bohužel pro něj zde začne opravdový děj druhého dílu.

Lék na život

Na první pohled film začíná velmi nevinně. Snaživý zaměstnanec Lockhart (Dane DeHaan) dostane velmi jednoduchý úkol. Přivést zpět pana Pembrokea, nepostradatelnou hlavu jejich společnosti. Bohužel však zjistí, že tohle nejsou jen tak obyčejné lázně kde pan Pembrokea přijel.

Jde o technicky působivý film, zejména z hlediska produkčního designu. DeHaanův odstín pleti, samotná budova je varováním, všechny naježené věže a agresivní cimbuří. Zvuk je také dobře použit – Lockhart se ocitá hluboko v dunících útrobách budovy, sužován sténáním a bubláním, které si nedokáže úplně zařadit.

V těchto lázních se děje něco podivného a Lockhart se toho bude muset také zúčastnit. Jak vše dopadne se přesvědčte sami.

Overlord

Overlord je vážná, děsivá, zábavná a krvavá sci-fi hororová adventura. Celý příběh je zasazen do prostředí 2. světové války, a to konkrétně do dne vylodění u Normandie. Skupinka amerckých parašutistů se dostane malé francouzské vesničky, kde nejsou věci úplně v pořádku. Jejích úkol je zásadní pro splnění operace. Po chvíli však skupinka vojáků zjistí, že mají co dočinění s nadpřirozenými silami, které vznikly jako Nacistický experiment. Film se nese v krvavém nádechu, nabízí dramatické scény a zápletka je velmi kvalitní a na své si přijdou i ti největší kritici daného žánru. Film měl premiéru v roce 2018.

Tento bizarní a příšerný příběh o spojeneckém útoku na kostel v nacisty okupované Francii zanechává nepříjemnou pachuť.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.filmtoro.cz