Netflix přináší film Vicky a Mystery: Dojemný příběh o zvláštním přátelství děvčete a vlka

Netflix přináší film Vicky a Mystery: Dojemný příběh o zvláštním přátelství děvčete a vlka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Francouzský režisér Denis Imbert vypráví dojemný příběh malé holčičky, která po smrti své matky přestala mluvit. Poté, co se s otcem přestěhovala na venkov, získala mládě vlka. Tak začalo jedno velké a nádherné přátelství.

Prožijte silný příběh natočený podle skutečné události o lásce člověka ke zvířeti, která je tak velká jako láska k jinému člověku nebo možná ještě větší. V tomto případě měla i léčebný efekt a pomohla děvčátku překonat prožité trauma.

Co o filmu řekl sám režisér

Nápad na natočení filmu vznikl z potřeby pracovat mimo město a natočit příběh, který se odehrává ve volné přírodě. Režisér chtěl zároveň ukázat, že za opravdovým dobrodružstvím není třeba cestovat přes půl světa.

Když se dozvěděl o možnosti natočit příběh o vlkovi, který se zakládá na skutečných událostech, hned věděl, že to je právě to, co hledal. I přes velký počet zájemců se mu podařilo nakonec práva získat.

Natáčení nebylo lehké. V kraji, kde mají lidé s vlky útočícími na ovce své zkušenosti, to na místní působilo jako výsměch.

Složité to bylo i se samotnými zvířaty, kterých bylo třeba pro účely natáčení hned sedm. Imbert nechtěl, aby byla zvířata cvičená, protože chtěl zachytit autentický vztah děvčete k vlkovi.

Jednoduše jsem chtěl jít na hranici možností, které mi to zvíře může nabídnout. Nefalšovaný vztah vytvořený mezi holčičkou a vlkem tvoří základ filmu,

uvedl Imbert pro francouzský magazín lepopulaire.fr.

Složitá byla samotná práce s vlky, protože jde o zvířata, která jsou věčně hladová a neklidná. Na natočení jedné sekvence se čekalo i tři hodiny. Tak se celé natáčení protáhlo na rok.

Roli holčičky si zahrála Shanna Keil, kterou si režisér nemohl vynachválit. Dívka trávila se zvířaty hodně času, aby spolu navázali důvěrný vztah. Což se nakonec povedlo, jak se můžete přesvědčit při sledování emotivního příběhu.

 

Zdroj: