Návrat Báry do Ulice nikdo tak rychle nečekal

Návrat Báry do Ulice nikdo tak rychle nečekal
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Eliška Hanušová, která v Ulici ztvárnila nesmělou Báru Klímovou – kamarádku Jany Rytířové a později i holku Franty Lišky, diváky překvapila rychlostí svého návratu na televizní obrazovky. Není tomu dlouho, co porodila své první dítě, mateřské povinnosti se rozhodla skloubit s těmi pracovními.

Bára Klímová zamíchá dějem celé své rodinky

Když se Bára Klímová (herečka Eliška Hanušová) z Ulice vypařila kvůli těhotenství a porodu, nikdo netušil, že bude tak rychle zpátky. Vypadá to však, že má Eliška Hanušová pro své miminko hlídání, a tak se vrátila do Ulice, kde hned po návratu své seriálové rodiče nemile zaskočila. Ani ti netušili, že se jejich seriálová dcera ze zahraničí vrátí tak rychle.

Je těhotná a s Frantou, který už má jedno dítě... Tak takové scénáře se honily hlavou Ivě a Vítkovi Klímovým, jimž nejstarší dcera zavolala a chtěla se sejít. Co jiného by jim potřebovala tak nutně sdělit? Jenže o miminko nešlo. Paradoxně by těhotenství Báry bylo pro Klímovy větší úlevou než skutečný důvod jejího návratu. Ačkoli byla Bára pro fotografování nadšená, ve škole se jí nedařilo tak, jak předpokládala. Prý byla z ročníku nejhorší, a proto ji škola začala deptat. Učinila tedy velmi důležité životní rozhodnutí, a to školu opustit a jít pracovat. To se však nelíbí jejímu otci, který do Báry vkládal veškeré naděje.

Filip Čapka alias Vítek Klíma, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

U Klímů je zase živo

Rodina Klímových nepatří mezi ty, se kterými byste se nudili. Zase je u nich živo. Pro změnu se neřeší Vítkova práce ani frustrace Ivy z neustálé péče o rodinu. Hlavním tématem není ani Anežka, která je známá svou vášní pro ekologii. O rozruch se tentokrát postarala jejich nejstarší dcera Bára, která se rozhodla seknout se školou a místo toho hlídat děti. Také rodiče požádala o to, aby s nimi mohla na chvíli bydlet, než se postaví na vlastní nohy.

Na jednu stranu může své mámě pomoct s pubertálními sourozenci. Také Anežka ocení přítomnost své starší sestry, se kterou může probrat své aktuální problémy ve vztahu s Čeňkem. Na stranu druhou to Bára nebude mít se svým tátou lehké. Bude si muset obhájit své rozhodnutí a právo na vlastní cestu životem.

Zdroj článku:
  • autorský text