Diskuze

Zesnulý představitel Gunthera z Přátel. Jak reagovali jeho herečtí kolegové?

Fanoušky sitcomu Přátelé obletěla smutná zpráva. Manažer Jamesa Michaela Tylera sdělil, že v neděli ráno nás herec navždy opustil. Zemřel ve věku 59 let ve svém domě v Los Angeles.
Zpět na celý článek

Fanoušky sitcomu Přátelé obletěla smutná zpráva. Manažer Jamesa Michaela Tylera sdělil, že v neděli ráno nás herec navždy opustil. Zemřel ve věku 59 let ve svém domě v Los Angeles.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ve středeční Ulici čeká na jedny pěkný den a pro druhé to nevypadá dobře
17.06.2025

Ve středeční Ulici čeká na jedny pěkný den a pro druhé to nevypadá dobře

Amálka si uvědomí, proč od ní Vlastimil touží utéct do rehabilitačního centra. Odloží prozatím veškerá cvičení a povinnosti a jen si s manželem...

Pořad Extrémní proměny: Ponižování lidí pokračuje. Tentokrát je na řadě 171kilový dobrák
16.05.2025

Pořad Extrémní proměny: Ponižování lidí pokračuje. Tentokrát je na řadě 171kilový dobrák

Už od první epizody přinesl pořad Extrémní proměny mnoho kontroverzí. Odpůrci byli znechucení, že jde o ponižování lidí, další tvrdili, že je to...

Zítra v Ulici: Ve středu nás u Klímových čeká velká hádka a Eddie se stane manželem Adriany
08.04.2025

Zítra v Ulici: Ve středu nás u Klímových čeká velká hádka a Eddie se stane manželem Adriany

Anežka je odhodlaná prosadit školení profesorů a zmíní se o něm i před starostou, čímž rozčílí Soňu. Ta si pak s chutí postěžuje na rebelku jejím...

Znáte ji jako miláčka 80. let. Takto vypadá dnes, ve svých 65 letech
08.06.2025

Znáte ji jako miláčka 80. let. Takto vypadá dnes, ve svých 65 letech

Světlana Nálepková brzy oslaví své 65. narozeniny, ale duchem zůstává stále mladá. Těsně před šedesátkou se rozhodla pro tetování a hodně se také...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Večerníček: 60 let legendy, která dodnes vnáší radost do našich domovů
23.05.2025

Večerníček: 60 let legendy, která dodnes vnáší radost do našich domovů

Malý kluk v papírové čepici, který každý večer přináší dětem televizní pohádky na dobrou noc, letos slaví šedesátiny. Večerníček se na obrazovkách...

Zítra v ZOO: Pravda vyšla na povrch, ale je to jen začátek nové hry
05.06.2025

Zítra v ZOO: Pravda vyšla na povrch, ale je to jen začátek nové hry

Na Hanu čeká ráno překvapení, ale to bude mít dohru. Marek asi pochopil, že o bratra přijít nechce a Karolína pozvala do bytu Leonu. Dostala od ní...

Ulicí otřese hrozivý kolaps Vlasty Peška. Se zdravotními problémy se potýkal i Rudolf Hrušínský
03.04.2025

Ulicí otřese hrozivý kolaps Vlasty Peška. Se zdravotními problémy se potýkal i Rudolf Hrušínský

Takhle jsme si Peškův návrat nepředstavovali. Už dlouho jsme ho chtěli mít spolu s Amálkou zpátky v Ulici, ne však za podmínek, které nám...

Ulice: Z nadšené Sáry je chodící troska. Někdo jí mohl ublížit
21.04.2025

Ulice: Z nadšené Sáry je chodící troska. Někdo jí mohl ublížit

Sára překypovala energií, vždycky byla taková zrychlená, že Anička ani nestíhala všechny její myšlenkové pochody a záměry. V nových epizodách Ulice...

Sledujte v zítřejší ZOO: Děsivé podezření a Leona v roli temné bytosti
20.05.2025

Sledujte v zítřejší ZOO: Děsivé podezření a Leona v roli temné bytosti

Žádná z kamarádek, které si Sid našla, se Alici nezamlouvá. Ta poslední, cvičitelka jógy, jí přijde dokonce nebezpečná. Jindy flegmatický Adam,...

Diskutujte

Nejnovější diskutované