Jak oblíbenou ředitelku Marii Roklovou v seriálu ZOO neuvidíte

Jak oblíbenou ředitelku Marii Roklovou v seriálu ZOO neuvidíte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představitelka emancipované ředitelky zoologické zahrady v primáckém seriálu Veronika Freimanová hraje ženu, která musí udržovat na uzdě své podřízené, starat se o blaho zvířat a odrážet útoky nepřejícího starosty. Na pečení cukroví asi moc času nemá.

V reálném životě si však Veronika Freimanová vánoční čas užívá úplně tradičně, jako většina žen. V 67 letech vypadá herečka velice dobře, a kromě mladistvého úsměvu se také snaží udržet si ucházející postavu.

To je s přibývajícím věkem stále složitější a oblíbená herečka se netají tím, že má svou výživovou poradkyni, která ji dokáže vždy poradit, aby nejen dobře vypadala, ale také se tak cítila.

A nemusí se nějak drasticky omezovat. Má totiž jeden trumf v rukávu, a to je genetika. Ženy v jejím rodu mají prostě štěstí a vypadají dobře. Přestože ani ona čas nezastaví a vrásky přibývají, má pořád své osobní kouzlo, které předvedla před mnoha lety ve filmu Sněženky a machři, kde hrála mladou učitelku, která zapadla vzhledem mezi své žáky.

Vytížená herečka má vaření jako koníčka, a tak volný čas s nadšením tráví u plotny. A protože má potom trošku černé svědomí, tak se rozhodla vsadit na jídla, která ji doporučuje její výživová poradkyně. Tvrdí, že dobře chutnají a nejsou nijak šizená.

Veronika Freimanová, zdroj: FTV Prima

Zatímco na televizních obrazovkách Marie Roklová řeší unesené vědce v Etiopii a nekonečné spory Lubora a Alberta, Veronika už nakupuje dárky a peče cukroví. Má ráda všechno připravené včas a bez stresu. Vůni cukroví miluje a kochá se, jak ji uspokojivě krabičky s dobrotami přibývají. Letos chce všechny překvapit mrkvovými a švestkovými kuličkami, u kterých tuší velký úspěch. Už tradičně na svátečním stole nebudou chybět pracny a vanilkové rohlíčky. Všichni si u nich doma pochutnávají na marokánkách, které připravuje podle speciálního receptu.

Kromě dobrot na stole nechybí ani adventní věnec, o který se letos postarala dcera a vnučka. Poslední letošní natáčecí den má herečka 20. prosince a potom se naplno ponoří do vánoční atmosféry.

Prozradila také, že na štědrovečerním stole budou dva bramborové saláty. Jeden klasický a druhý jen zeleninový, který všem moc chutná. Podává také krémovou polévku a řízek i rybu, aby si každý vybral podle chuti.

To nejdůležitější je ale klid a svátky bez stresu.

Veronika Freimanová, zdroj: FTV Prima
Zdroje článku: