Kdo je herečka Millie Bobby Brown, představitelka Enoly Holmes? Je jí teprve 16 let, ale už má pořádně rozjetou kariéru

Kdo je herečka Millie Bobby Brown, představitelka Enoly Holmes? Je jí teprve 16 let, ale už má pořádně rozjetou kariéru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Millie Bobby Brown se proslavila už ve 12 letech, kdy ztvárnila Eleven v oblíbeném seriálu Stranger Things. Svůj mimořádný talent však předvedla i v dalších rolích. Podívejte se na její herecké začátky, nové filmy, ale především zajímavosti, o kterých jste nejspíš neměli ani tušení.

Málem ukončila kariéru po castingu na Hru o trůny

Millie se po pár malých filmových rolích a několika neúspěšných konkurzech ucházela o roli v seriálu Hra o trůny. Bohužel byla odmítnuta, a tak o sobě začala trochu pochybovat a v jednu chvíli chtěla s herectvím vážně skončit. Poprvé si totiž opravdu uvědomila, jak těžké je stát se herečkou a získávat větší role. „Hodně mi to tenkrát ublížilo, ale je nutné počítat s tím, že tento průmysl je prostě plný odmítnutí. Mnohem častěji uslyšíte ne – vážně hodně často – než konečně přijde ano”, přiznala mladá herečka o své zkušenosti.

Naštěstí se svého velkého snu nevzdala a mohli jsme ji vidět ve spoustě zajímavých rolích, mezi nimiž byla i role v seriálu Stranger Things. Roli Eleven dokonce dostala jen dva měsíce po tomto neúspěšném castingu.

Mezi jejími dětskými filmovými úspěchy patří např. Bylo nebylo nebo Narušitelé. Objevila se také v některých dílech seriálů Chirurgové a Taková moderní rodinka.

Její filmové novinky

Novinkou, o které jste nejspíš již slyšeli, je film Enola Holmesová na Netflixu. Millie si v něm zahrála hlavní roli, a dokonce byla i jeho producentkou. Každá její role je jedinečná a nebylo tomu jinak ani u této filmové novinky. Millie si natáčení prý náramně užila. Obsazení filmu je skvělé, Millie měla největší radost z toho, že se mohla potkat s herečkou Helenou Bonham Carter. „Jen to, že můžu říct, že jsem s ní pracovala, je naprostá čest. Myslím si, že je jednou z nejlepších hereček na celém světě”, prohlásila Millie v jednom rozhovoru. Z nového filmu jsou tedy nadšení nejen diváci a kritici, ale i herci.

Dále se v příštím roce můžeme těšit na 4. řadu Stranger Things a akční film Godzilla vs. Kong.

V 16 letech nejen herečkou, ale i producentkou

Jak vidíte, Millie Bobby Brown není jen nadanou herečkou, ale i producentkou. To však zdaleka není vše. Má svou vlastní značku kosmetiky, věnuje se i modelingu a také se stala nejmladší ambasadorkou dobročinné organizace UNICEF. Na to, že jí je pouhých 16 let, už se dostala hodně vysoko a zdaleka ještě není na konci.

Další zajímavosti:

  • Millie má jednoho mladšího bratra (Charlieho), jednu starší sestru (Paige) a jednu mladší sestru (Avu).
  • Měří 163 centimetrů.
  • Když Millie začínala s herectvím, tak její rodiče všechno prodali, aby se celá rodina mohla kvůli její kariéře přestěhovat do Hollywoodu. Podle Millie si rodina před její rolí ve Stranger Things procházela těžšími časy.
  • Narodila se ve Španělsku, kde žila 4 roky, je ale z britské rodiny a ještě k tomu často hraje v amerických filmech, takže perfektně ovládá americký i britský přízvuk.
  • Na konci roku 2017 chodila s americkým zpěvákem Jacobem Sartoriusem.