Diskuze

Scenáristé Ulice si libují v dramatech a ze seriálu udělali „paskvil, na který se už nedá koukat“

Scenáristé Ulice si libují v dramatech a ze seriálu udělali „paskvil, na který se už nedá koukat“
Jak přibývá odtajněných novinek z chystaných epizod Ulice, hromadí se i další pohoršené komentáře ze strany diváků, kterým už lezou krkem neustálá dramata, tragické události, závislosti, hádky a rozchody postav. Scenáristé si ale nedají říct, a tak se lidé přestávají dívat.
Zpět na celý článek

Jak přibývá odtajněných novinek z chystaných epizod Ulice, hromadí se i další pohoršené komentáře ze strany diváků, kterým už lezou krkem neustálá dramata, tragické události, závislosti, hádky a rozchody postav. Scenáristé si ale nedají říct, a tak se lidé přestávají dívat.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: To, na co jsme se od konce června tolik těšili, je už za rohem
11.08.2025

Ulice: To, na co jsme se od konce června tolik těšili, je už za rohem

Ulice se vrací na obrazovky v nové jedenadvacáté sezóně a v prvním týdnu nás rovnou hodí do vln dobrodružství i napínavých momentů. Budeme prožívat...

Retro doba a nezapomenutelný herec, který nám zůstal v paměti i po desítkách let
28.08.2025

Retro doba a nezapomenutelný herec, který nám zůstal v paměti i po desítkách let

V časech, kdy se v kinech mohlo ještě kouřit a plakáty se objevovaly na každém rohu, vystoupil z davu muž, který uměl vyprávět o světě hned dvěma...

Osud, který by nevymyslel ani scenárista: Princezna, sekta a tragický konec
01.09.2025

Osud, který by nevymyslel ani scenárista: Princezna, sekta a tragický konec

Když patnáctiletá Milena Dvorská dostala zprávu, že si zahraje princeznu Marušku ve filmové pohádce Byl jednou jeden král, byl to pro ni ten...

AZ-kvíz: Dejte si s námi 10 otázek inspirovaných oblíbenou soutěží
21.06.2025

AZ-kvíz: Dejte si s námi 10 otázek inspirovaných oblíbenou soutěží

AZ-kvíz nikdy neomrzí a my doufáme, že ani naše kvízy vás nepřestanou bavit. Shromáždili jsme další záludné otázky, které v populární televizní...

Zítra v ZOO: Zálety manželky soudce už řeší kriminálka, ve vzduchu jsou i další zálety
11.06.2025

Zítra v ZOO: Zálety manželky soudce už řeší kriminálka, ve vzduchu jsou i další zálety

Vojta stále v tajnosti čeká na další setkání s Izabelou. Ani Marka nechce do nebezpečné akce zatahovat. Nadále pokračuje zesměšňování seniorů....

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Ve Stráních je sice už zase zima, ale láska umí rozehřát
27.08.2025

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Ve Stráních je sice už zase zima, ale láska umí rozehřát

Pepík je zmatený a nechá se ovlivnit vykutálenými kamarády. Pavlína také nemá úplně jasno, co vlastně k trochu jednoduchému Pepíkovi cítí. Ani na...

Tohle Češi nečekali: Netflix jim přes noc sebral desítky známých titulů
19.07.2025

Tohle Češi nečekali: Netflix jim přes noc sebral desítky známých titulů

Představte si, že si po náročném dni konečně najdete chvilku pro sebe. Otevřete svůj oblíbený streaming. Připravíte si pohodlí a jdete si pustit...

Zítra v ZOO: Za každou hezkou chvilku se musí tvrdě zaplatit
18.06.2025

Zítra v ZOO: Za každou hezkou chvilku se musí tvrdě zaplatit

Karolína sice o Petřině mánii pro zajídání smutku vším, co se jí dostane do rukou, věděla, ale i tak byla zaskočená, jak rychle se u kamarádky tato...

Češi milují Ulici. Ale tohle jim může zkazit náladu
30.07.2025

Češi milují Ulici. Ale tohle jim může zkazit náladu

Ulice má pauzu od natáčení, herci vyrazili na prázdniny a v ateliérech je teď zastoupili dělníci provádějící rekonstrukce dekorací. Jakých změn se...

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert
23.05.2025

Kvíz pro znalce: „Nic ty se neboj holko zlatá. Na tragickej život jsem já pes.“ Uhádnete? Stačí 5 správných odpovědí a jste expert

„Nic ty se neboj holko zlatá! Na tragickej život jsem já pes!“ Tahle hláška kuchařky Anny Urbanové, kterou v seriálu Vlak dětství a naděje...

Diskutujte

Nejnovější diskutované