Survivor Česko & Slovensko (32): Něco Vláďovi přece jen nevyšlo, Chili hlasovala překvapivě pro Veve

Survivor Česko & Slovensko (32): Něco Vláďovi přece jen nevyšlo, Chili hlasovala překvapivě pro Veve
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Hladová reality show se uzavírá. Nebyla to špatná podívaná, ale zůstává po ní malá pachuť. Takzvané „celebrity“ nebyly zrovna celebritami, jaké si člověk představuje, a proto jejich nadhodnocené honoráře byly trochu nespravedlivé vůči obyčejným soutěžícím.

Dalším nedostatkem byl rozhodně cílený střih, který dokázal lidi ukázat v takovém světle, o jaké stála produkce, a určitě byli diváci okradeni o celou řadu událostí, které by určité hráče ukázali i jinak. Jde tedy o docela silnou manipulaci diváků.

Máme to za sebou

Pokud jste sledovali show a vydrželi až do konce, možná vám bude chybět. Vítěz není žádným překvapením a už před časem jste si náš tip mohli přečíst.

Pokud by se v této reality show uděloval titul Skokan roku nebo Objev roku, rozhodně by si ho zasloužila Veve, která poslední dny na ostrově dospěla a zabojovala.

Rozhodně i Braňo by si nějaký metál zasloužil, protože hrál jednu z nejslabších her, a přesto s ní ušel hodně dlouhou cestu.

Štábu se povedlo díky sestřihům udělat z Chili nepříjemnou bytost, což nakonec asi není úplně její charakter. Jak v posledních dílech vyplynulo, starala se o ostatní a často se dělila i o svou porci jídla, přestože právě jídlo bylo alfou a omegou každého dne na ostrově.

Poslední dny přeživších

Veve a Vláďa si večer zavzpomínali na pobyt na ostrově a pomalu se s místem loučili. Ráno je čekalo překvapení v podobě luxusní snídaně, aby načerpali sílu do poslední bitvy.

Pět soutěží bylo hodně komplexních, a přestože Veve začala dvojnásobným vítězstvím, Vláďa nakonec se třemi výhrami získal nepatrně větší výhodu.

Na kmenové radě

Poslední hlasování bylo zahájeno vzpomínáním na nejlepší zážitky a Veve i Vláďa dostali možnost se vychválit a porota mohla klást všetečné otázky. Tuto možnost moc nevyužila a bylo vidět, že exotiky už mají všichni dost a chtěli to mít za sebou.

Jediným překvapením v hlasování byla Chili. Vláďa se několikrát zmínil, že ji potřebuje v porotě, protože ocení jeho hráčské schopnosti a dá mu ve finále svůj hlas. Jenže nedala.

Možná ještě drsnější reality show se zrovna rozbíhá

Pokud máte chuť na dobrodružství, momentálně probíhá nábor účastníků na konkurz na slovenskou reality show Farma. O tom, co se na takové farmě děje, si můžete s námi přesvědčit sledováním dvanáctého ročníku, kdy proti sobě s vidlemi povstala vesnice proti městu.

Zdroj článku: