Survivor Česko & Slovensko (19. a 20. díl): Rozhodla se produkce odradit i tu malou diváckou základnu, kterou reality show má?

Survivor Česko & Slovensko (19. a 20. díl): Rozhodla se produkce odradit i tu malou diváckou základnu, kterou reality show má?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud to byl záměr devatenácté epizody, tak byl nejspíš hodně úspěšný. Opět se řešila nominace do duelu. Sotva hráči pozapomněli na zlodějku Aylin, řeší se až do zblbnutí nominace Tomáše.

Každému v Mao je jasné, že je to silný hráč a po sloučení by mohlo být velice těžké se mu vyrovnat, ale všichni musí vymýšlet nějaké „omluvitelné“ teorie, které by jejich volbu ospravedlnily.

Nikol, Xénie a Dominika tvoří „sesterstvo spravedlivých“, které přibere po sloučení další ženské osazenstvo. Z nějakého důvodu většina žen naprosto slepě vzhlíží k Nikol, která až do teď nebyla v soutěžích moc přínosná, ale dokázala si pletichařením vytvořit v kmenu silnou pozici. Bude zajímavé sledovat, jestli to jejímu fanklubu dojde.

Každopádně, kdo neviděl 19. díl, o nic nepřišel. Trapně působila i dlouhá reklama na holící strojky, které měli hráči k dispozici, když dostali po měsíci možnost se vysprchovat v teplé vodě. Nebyla to sice první reklama, ale rozhodně nejubožejší.

Křepčení pod sprchou mělo být nejspíš sexy, ale jediné, co pobavilo, byla Johy.

To se opravdu nevidí, aby žena, která po 40 dnech dostala šanci k příjemné očistě, nakráčela do sprchy v šortkách téměř po kolena. Ještě chybělo, aby si nechala i košili. Mohla tak zabít dvě mouchy jednou ranou a vyprat si.

Následovala hostina, která byla uspořádaná na oslavu sloučení a zábavný večer. Je zvláštní, že po čtyřiceti dnech hladovění, které úspěšně oba kmeny stále prezentují, do sebe najednou dokázali nacpat několik chodů a většině nebylo nijak zle. Nebo že by to s tím hladověním nebylo až tak zlé?

Nejspíš nejhorší dny ve hře prožíval Tomáš, protože musel po nominaci do duelu ještě trávit několik dnů s lidmi kteří se ho chtějí zbavit.

Když došlo na další nominaci do vyřazovacího duelu u kmene Mao, Braňovo jméno nepadlo, protože nikdo v něm nevidí hrozbu. Je tak v očích ostatních za vysněného neschopného ňoumu, který nikomu neškodí a nechají si ho, dokud se jim bude hodit. Zbylým členům Mao došlo, že nebude jednoduché Tomáše v duelu porazit, protože je silný a šikovný.

A na scénu přichází Daniel, který se z nějakého důvodu nabídl, že půjde do duelu proti Tomášovi. Zřejmě chtěl udělat na ostatní dojem a zajistit si tak u fanklubu Nikol ještě nějaký čas přízeň. Daniel také zřejmě doufal, že si vylepší celkově svůj profil a získá pozici, která mu umožní pomýšlet na vítězství.

Jenže v Survivoru většina plánů dopadne jinak, než to na první pohled vypadá, a tak nakonec Tomáš své místo ve hře uhájil a Daniel frčí domů.

Fanklub Nikol tentokrát strategii moc nezvládl a Tomáš spíš na nominaci do duelu vydělal a posílil si pozici.

 

Zdroj:

  • autorský článek