Po fiasku s Ričim si Sára uvědomila spoustu věcí

Po fiasku s Ričim si Sára uvědomila spoustu věcí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sářino chování diváci moc nechápou. Vědí totiž, že poctivá cesta k penězům není jednoduchá a je potřeba kvůli tomu pracovat. To jen Sára hledá neustálé zkratky, díky kterým by přišla rychle k penězům. Bohužel tím zabředává do pořádného průšvihu. Avšak přece jen je něco jinak. Po fiasku s Ričim si Sára uvědomila spoustu věcí. 

Sára zjistila, že Dana miluje a lhát mu jí nedělá dobře 

Jednu dobu se zdálo, že manželství Dana a Sáry byla ta nejhloupější věc pod sluncem. Zvlášť, když byl Dan pořád v práci nebo kvůli práci chodil dříve spát a Sára se cítila osaměle. V tu dobu se jí do cesty připletl Riči, který měl chuť i čas vzít Sáru tancovat do baru. Navázali tam jednu nekalou spolupráci, do které je teď Sára namočená až po uši. Dohodli se, že jim Sára bude schovávat kradené věci.

Jenže to Sára ještě netušila, že Riči jejich vztah nebere jen jako obchodní, nýbrž chce svou Sárinu dostat do postele. Málem se mu to povedlo, a to tehdy, když jí dal drogu a pak ji začal svlékat. Zakročil Fogl, kterému se to ani trochu nelíbilo. Sáře se potom podařilo utéct. Když si pak později celou situaci vybavila, zjistila, co je Riči zač a že Dana opravdu miluje. Lhát mu už nechce. 

„Sára hodlá s kšefty skončit, tak jednoduché to ale nebude. Riči Sáru, která leccos ví, jen tak nepustí. Mohla by je prásknout.“

Fogl není takový padouch, jak se na první pohled zdá 

Ani Sára ani Fogl s Ričim neměli úplně nejjednodušší dětství, což je přivedlo na dráhu zločinu. Po fiasku s Ričim však Sára ve Foglovi objevila citlivého mladého muže. Fogl se jí totiž zastal, když ji chtěl Riči znásilnit, což velmi ocenila. Přes veškeré hříchy, které napáchal, se tak Fogl ukázal jako opravdový charakter. Diváci na něm mohli poznat, že by sám nejradši skončil s tím, co dělá. Bohužel ale neví, jak se normální život žije, a proto mu nezbývá, než pokračovat v tom, co mu jde nejlépe –⁠ obchody s Ričim.  

Zdroj článku:
  • Autorský text