Další zrada v Ulici snad už nehrozí. Je Svatka kamarádka, kterou Anežka opravdu potřebuje?

Další zrada v Ulici snad už nehrozí. Je Svatka kamarádka, kterou Anežka opravdu potřebuje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anežka se Svatkou jsou nejen kamarádky, ale také spolužačky, které si opravdu velmi rozumí. Trávily spolu hodně času a povídaly si spolu v podstatě o všem. Anežka Svatce naprosto důvěřovala, a tak došlo i na svěřování se ohledně kluků a prvních lásek.

Anežka se totiž zamilovala do Štefana, pěkného kluka z jejich školy. A jak to u prvních lásek bývá, nevěděla úplně přesně, jak Štefana zaujmout a získat jeho srdce. Svatka byla Anežce velkou oporou a radila jí, co má dělat.

Bohužel se občas stává, že i nejlepší kamarádky se rozhádají. A tak se stalo také u Anežky a Svatky. Snahy Anežky ale byly bez výsledku a na Štefana nijak nezapůsobily. A Svatka velmi brzo zjistila, proč tomu tak je. Štefan se totiž zakoukal právě do Svatky. Ta neodolala a po chvíli začala se Štefanem chodit. Nějakou dobu se snažila tento nový vztah tajit, ale nakonec je Anežka načapala, což znamenalo konec přátelství mezi Anežkou a Svatkou.  

Tato dějová linka přinesla hodně hádek a naschválů. Holky se poměrně dlouhou dobu nejen nebavily, ale dalo by se říci, že se dokonce nesnášely. Naštěstí v tomto věku nic netrvá věčně, a to ve většině případů ani láska. A tak Svatka brzo zjistila, že Štefan není kluk pro ni. A kamarádka jí začala chybět. Díky tomu se naštěstí Anežka se Svatkou usmířila. Holky si k sobě našly cestu a také společný zájem a koníček.  

Ke konci sezóny nebyla této dějové lince věnovaná příliš pozornost, ale vše je na dobré cestě. Fanoušci této mladší generace mohou doufat, že se dočkají nových příběhů, které nám mohou nabídnout nejen tyto holky, ale také jejich spolužáci a další kamarádky.  

Přátelství je záležitost velmi citlivá a zranitelná. A stejně jako v životě, tak i v seriálu Ulice nám přátelství přináší velké množství příběhů plných zábavy, dramatu, radosti a zvratů. 

Zdroj článku:
  • Autorský text