Najde si Anežka na turné kluka?

Najde si Anežka na turné kluka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Anežku se usmálo štěstí, když její sestra Bára svolila k tomu, že na turné pojede společně s Frantou a Skyler. Samotnou totiž Anežku rodiče odmítali pustit. Naštěstí se věci poskládaly tak dokonale, že teď Anežka prožívá léto plné zážitků. Co myslíte, najde si na turné kluka? 

Rodiče Anežky doufají v to, že si Anežka z turné přinese maximálně ranec zážitků 

Není pochyb o tom, že je Anežka Klímová komunikativní typ. Ačkoliv je nesmělá, co se kluků týče, určitě si svou životní příležitost nenechá ujít. V jejím případě to však vypadá, že aby s někým začala chodit, musel by se jí opravdu moc líbit. Minimálně tak, jako se jí jednu dobu líbil Franta nebo Štefan. Právě pocity, které chovala k těmto dvěma klukům, o Anežce naznačují, že je na vztah připravená, ale musí přeskočit jiskra. To se v případě Čeňka nestalo. Zatímco se Štefanem si plánovala líbačku na každém rohu, tedy ještě předtím, než jí ho sbalila Svatka, se Štefanem se nanejvýš držela za ruku. 

Anežce se líbil Franta, který ale začal chodit s její sestrou Bárou, Zdroj: TV Nova

Anežka Klímová to má v hlavě srovnané, nejen co se ekologie týče. Moc dobře ví – a její sestra Bára jí to jen potvrdila – že aby s někým chodila a zažila s ním romantické chvilky, musí nastat vhodná doba. To se v případě Čeňka nestalo. A ačkoliv Anežku mrzí, že se s ní Čeněk normálně nebaví, za svým rozhodnutím si stojí.

Anežčini rodiče by nejspíš reagovali hystericky 

Vzhledem k tomu, co se stalo Báře (byla znásilněna), jsou Anežčini rodiče až hysteričtí, co se kluků týče. A není se čemu divit. Naštěstí ani Anežka, ani Bára nejsou a nikdy nebyly tím typem holek, které jen vymetají jednu diskotéku za druhou. I tak ale své dcery až přehnaně hlídají. Jestlipak stejný metr použijí i na Michala? Ten je nejmladší ze sourozenců a spíše než holky ho zajímají počítačové hry a fakt, aby je měl na čem hrát. 

Zdroj článku:
  • Autorský text