18. sezóna Ulice je na spadnutí. A je hodně na co se těšit!

18. sezóna Ulice je na spadnutí. A je hodně na co se těšit!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Takové jubileum, jaké slaví stále oblíbený seriál Ulice v podobě osmnácté sezóny, si zaslouží pořádnou oslavu. A právě toho se chytili tvůrci seriálu a pro diváky připravili pořádnou porci nových a napínavých dějových linek. Nové díly startují již 8. srpna na Voyo, na TV Nova poté od 15. srpna.

Kdo se těší na Evžena, tak se ho již brzy dočká. Velmi očekávaný návrat Blančiny velké lásky do Ulice nastane velmi záhy po startu nové sezóny. A skutečně to bude návrat kvůli Blance a k Blance. Oba totiž během vzájemného odloučení zjistí, že mu ten druhý chybí. Oba dokonce dostanou stejný nápad toho druhého navštívit. 

Sotva se Gábina oklepe z toho nejhoršího, čím právě prochází, a podaří se jí smířit se s osudem, který jí momentálně není nakloněn, pokud se jedná o zdraví, přijde další rána a velký problém, který je potřeba řešit. Tentokrát se bude jednat o syna Šimona a šikanu ve škole. Mnoho lásky a společných chvil si tedy s majorem Hermanem neužijí a budou muset řešit další potíže, když ty první ještě ani nevyřešili. 

Jak se dalo očekávat, mladý scenárista Jakub Štěpánek se Karly jen tak lehce nevzdá. Co více, projeví se jako absolutně psychicky vyšinutý milenec, který Karle a celé její rodině pořádně zatopí. Marečkovi se tak budou muset popasovat s novou situací, která nebude pro nikoho z nich ani trochu příjemná. Štěpánek s vydíráním Karly dojde tak daleko, že se pokusí spáchat sebevraždu. 

Ulice toho nabídne mnohem víc. Magda s Prokopem se po všech peripetiích dají znovu dohromady, ale romantika dlouho nepotrvá. Rodinou Klímových otřese autonehoda jednoho ze členů, která si bude vybírat své následky.

 

Franta bude mít zase co dělat, aby kličkoval mezi přítelkyní Bárou a matkou jeho dítěte Skyler, která se rozhodla vrátit do Prahy. Anička tak bude mít zase plné ruce práce se zachraňováním znovu rozvětvené rodiny. Tentokrát se však pro změnu postaví na Skyleřinu stranu. Nyklovi budou muset řešit nově nastalé situace v rodině i v bistru. Bude se Vilmě Kateřina nakonec hodit do krámu?

Nedá se zapomenout na Luďka a zběsilou Vandu. Luďka si Vanda bude hlídat jako oko v hlavě, aby mu ho žádná jiná už nikdy neodloudila. To bude pro Luďka možná ten největší trest za všechny jeho minulé hříchy. 

Zdroj článku:
  • TV Nova