Mastný a Jirka se sejdou nad rozbitou nástěnkou, budou létat třísky?

Mastný a Jirka se sejdou nad rozbitou nástěnkou, budou létat třísky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Šíma je nucen opravit nástěnku a pozve si na to Jirku Hermana. V tutéž dobu se objeví děda Mastný. Dojde k další hádce, nebo trojice spojí síly? Kristýna běduje nad množstvím náročných předmětů, zatímco Adam zvažuje, zda si vyjít s Jarkou. Skyler se cítí osamělá a mrzí ji, že kdysi opustila Frantu.

Jirka Herman a Radek Mastný spolupracují?

Gábina doprovodí Šimona do školy, aby panu řediteli vysvětlila, že její syn rozbil nástěnku kvůli hloupé sázce. Ona i Prokop by rádi slyšeli jména dalších účastníků, ale Šimon mlčí. Bojí se, co by mu šikanátoři provedli, kdyby žaloval. Klukům bohužel nestačí jeho čestné slovo, že nic neprozradí.

Seberou mu peníze, které dostal od Radka na koupi nové nástěnky. Nezbude mu proto nic jiného, než s Michalovou pomocí dotáhnout rozbitou nástěnku domů a pokusit se ji opravit. Sám to nezvládne, a tak si zavolá posilu – zručného Jirku, jenž se postará o finanční stránku věci a pustí se s mladíkem do opravování. Jde jim to docela od ruky, ale pak u dveří zazvoní Mastný.

Nakonec začnou nástěnku opravovat všichni tři společně. Gábina ani nestačí zírat, když přijde domů a nalezne je v takové souhře.

Bude vztah Adama a Jarky pokračovat?

Kristýna se plně ponořila do studia. Zatím není moc nadšená, protože jí ve škole naložili spoustu předmětů, které se zdají v podstatě zbytečné. To, čemu se opravdu chtěla věnovat – adiktologie – nakonec představuje jenom jediný předmět. Není si jistá, jak to zvládne, a postěžuje si Adamovi. Její bratr má ovšem jiné starosti.

Svěří se Kristýně o intimním zážitku se starší dívkou, kterou poznal na seznamce. Zatím nepřiznal, že se jedná o Jarku z ordinace. Od jejich posledního setkání uplynula řada dní a on jí od té doby nenapsal, protože předpokládal, že ona se ozve jemu. Kristýna jen protočí oči, jak je ten Adam zabedněný.

Chlap přece musí udělat první krok! Mladík tedy na radu sestry pošle Jarce zprávu, že by se rád zítra sešel. Ona mu odepíše sice souhlasně, ale stroze, což ho poněkud zneklidní.

Bude z toho vztah nebo jen známost na jednu noc?, Zdroj: TV Novav

Skyler lituje rozchodu s Frantou. Chce ho zpět?

Anička se Lumíra zeptá, jestli má pořád volnou garsonku po Sáře, a on souhlasí, aby si ji Skyler s Chrisem prohlédli. Pokud se jim bude líbit, není důvod, aby se nemohli nastěhovat. Malý Chris ale vzápětí přijde s nepříjemným nápadem. Ani v anglicky mluvící školce není příliš spokojený a rád by se odstěhoval zpátky do Amsterdamu.

Tady má sice tátu a Aničku, ale tam má zase prarodiče, na které byl zvyklý a kteří mu už velmi chybí. Franta není nadšený a Skyler nakonec rozhodne, že zůstanou v Praze. Skyler samotná si tu zvyká jen pomalu. Občas si totiž připadá osamělá a smutná, jelikož nemá žádného kamaráda, s nímž by si mohla popovídat. Za tím účelem se obrací k Aničce, u níž má pocit, že jí aspoň trochu rozumí.

Dokonce se jí svěří s tím, jak si vyčítá rozchod s Frantou. Jaké by to asi bylo, kdyby se poznali později? Tenkrát byli hrozně mladí a ona měla pocit, že když se usadí a bude mít dítě, přijde tím o spoustu času. Chtěla cestovat a věnovat se kariéře. Snad proto jí imponoval nezávislý Dirk. Dnes by se už rozhodla jinak, jenže je pozdě. Franta má přece Báru.

Zdroj článku:
  • Autorský text