Opilá Kristýna, Jakub voyeur a přecitlivělý Herman ve středeční Ulici

Opilá Kristýna, Jakub voyeur a přecitlivělý Herman ve středeční Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zrazená a odkopnutá Kristýna hledá úlevu na dně sklenice s vínem. Skončí ale s hlavou v toaletní míse. Jakub nemůže zapomenout na Karlu a začne ji špehovat. Jirka odjel s Gábinou na wellness, ale místní procedury nejsou podle jeho gusta.

Kristýna zapíjí žal, domů ji odvede Luděk

Kristýna se zlobí na Adama, že jí neřekl o Denisově nevěře hned, ale nechával si to pro sebe celý den. Spíš si však na bráchovi jen vybíjí frustraci, u mámy doma jí slouží jako jediný dostupný cíl. Nejvíc Kristýně vadí, že netuší, jak dlouho Denis se svou novou holkou chodí. Ráda by věřila, že ji s ní nepodváděl dlouhodobě, ale co si má vlastně myslet? Žal ji zažene do hospody, kde se začne svěřovat tátovi a na lačný žaludek vypije dvě sklenky vína. K Henrymu později zavítá i Vanda a pokusí se Kristýnu utěšit tvrzením, že každá bolest jednou přejde a že dříve či později potká toho pravého jako ona našla Luďka. Kristýně se z vína udělá špatně, a tak ji táta odvede domů a s omluvou předá Blance. Poté zajde do krámku, aby si Denise pěkně vychutnal.

Luděk se postará o opilou Kristýnu a vyřídí to s Denisem, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jakub tajně sleduje Karlu

Karla si po rodinné dovolené dělá výčitky – hlavně proto, že pořád myslí na toho grázla Jakuba. Kryštof konečně splatí podstatnou část dluhu a chce to s manželkou nějak oslavit. Proto Karlu pozve na večeři do restaurace. Když se pak už za tmy budou vracet domů, ani si nevšimnou auta zaparkovaného před domem. Sedí v něm Jakub a toužebně za nimi pokukuje. Copak má asi za lubem?

Jirka nemá rád masáže chodidel

Jirka s Gábinou si užívají pestrou nabídku wellness procedur během společného romantického pobytu v lázních. Ačkoli ve skutečnosti si to užívá hlavně Gábina, zatímco Jirka pro její potěšení ochotně trpí. Protože si doma zapomněl vlastní pantofle, odhodlá se dokonce nazout otřesné místní papuče, kterými tolik pohrdá. I jeho velkorysost a obětavost mají však své meze. Když mu začne ubližovat místní masérka, pohár trpělivosti přeteče. To, čemu slečna říká masáž chodidel, by Jirka neváhal nazvat mučením! Ztropí scénu před Gábinou i personálem?

Zdroj článku:
  • Autorský text