Poprask u Voláků: Luděk už nechce Adama nikdy vidět a Vanda prodá zásnubní prsten

Poprask u Voláků: Luděk už nechce Adama nikdy vidět a Vanda prodá zásnubní prsten
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi rodiči a dětmi to někdy pořádně zaskřípe. Adam odmítne odletět na stáž a táta na něj ve vzteku vybalí, že už ho nechce nikdy vidět. „Ty se někdy chováš jako takovej kretén,“ řekne pak Blanka Luďkovi. A to pan Volák ještě netuší, co mezitím vyvádí jeho snoubenka gamblerka.

Ublížený Luděk s Adamem končí. Nechce ho ani na svatbě

Jarka je podle Luďka pouhá nicka, která se na Adama nalepila a snaží se ho udržet doma za každou cenu. Jarka se přitom ve skutečnosti snaží Adama přesvědčit, aby do Ameriky odletěl a nenechal si ujít jedinečnou příležitost. Vždyť by si to v budoucnu vyčítal – nebo by to mohl vyčítat jí. Mladík je jejím přístupem upřímně zaskočen. Doufal v podporu a čekal, že bude ráda, když tady zůstane s ní. Teď má dojem, že Jarka nebere jejich vztah příliš vážně.

Přesto Adam netouží na stáž odletět, a když mu ze školy přijde odpověď, že ji nelze zkrátit, má rázem jasno. Znovu se v hospodě sejde s rodiči. Tátovi poděkuje, ale zároveň ho zklame rozhodnutím, že nikam nepoletí. Luděk nedokáže zůstat v klidu. Dalo mu dost práce, aby Adamův průšvih u kolegy vyžehlil, takže chlapeček odletí za každou cenu! Adama rozčílí, že chce táta rozhodovat za něj.

Následná hádka vyvrcholí Luďkovým prohlášením, že syna nechce nikdy vidět – a už vůbec ne na svatbě!

Jak to dopadne mezi Jarkou a Adamem? Zdroj: TV Nova

Vanda prohraje úplně všechno a z nouze prodá prsten

Fakt, že Luděk kritizuje Jarku kvůli tomu, že není perspektivní a bohatá, se přímo dotýká Vandy, která se teď sama cítí špatně. Ona koneckonců také nic nemá. Přišla s holým zadkem, a kdyby nebylo právě Luďka, neměla by ani pořádnou práci. Na náladě jí nepřidá ani skutečnost, že v kasinu prohraje všechno, co měla. Na vrcholu zoufalství zahrne svými osobními problémy i chudáka krupiéra. Tomu tak nezbude než si trpělivě vyslechnout, že Luděk si Vandu určitě nevezme a nikdy jí neodpustí. Vždyť ona mu pořád jenom lže.

Ale pozor, on jí taky zalhal! Dal jí prsten, který měl původně pro jinou ženu. Možná proto nebude pro Vandu tak těžké prstýnek prodat za 6000 Kč, aby měla alespoň něco. Její bezvýchodná situace se tím ale nezlepší. Prohrála celých 300 000 Kč!

Když se v hospodě sejde s maminkou, jež jí velkoryse odpustí zbytek dluhu z dřívějška, dojatá a nešťastná Vanda se definitivně rozpláče a všechno přizná. Máma ji označí za nebetyčně hloupou a doporučí jí, aby odteďka už nic nedělala a jen seděla doma na zadku. Hodlá dceřiny problémy opět vyžehlit? A jak Luděk přijme Vandino tvrzení, že někde ztratila zásnubní prsten?

Zdroj článku:
  • Autorský text