Survivor Česko & Slovensko 2023: Konečně došlo na modela. Tak si věřil, že nedokázal využít skrytou imunitu

Survivor Česko & Slovensko 2023: Konečně došlo na modela. Tak si věřil, že nedokázal využít skrytou imunitu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
40 dní na ostrově je dlouhá doba, děvčata jsou stále krásně vyholená, sice nemají hřebeny, ale i vlasové kreace jim vcelku tvořit jdou. Bára si vyšla v košili, která nevypadala, že by byla někde měsíc v batohu. Většina má také upravené a čisté nehty.

Hmyz moc neobtěžuje. Loni to byl třeba pro Veve velký problém. Ani s rybařením to letos moc nepřehání. Loni se soutěžící pořád snažili něco ulovit. Chili v tom už byla ke konci svého pobytu dost dobrá. Škoda, že se letos střihači pořadu věnují jen nepodstatným věcem a už je to trošku nuda. Omezené možnosti má zřejmě demonstrovat je Žanetina „bílá podprsenka”, kterou poměrně často vytahuje a za její nošení snad bere nějaký příplatek. Je opravdu hodně špinavá. Přitom má i jiné kousky, takže je divné, že to na sebe vůbec navleče. 

Zdroj: TV Nova

Souboj o kmenovou imunitu 

Odhazují se balíky slámy, hledá se klíč a překvapivě je zde zase skládačka. Poměrně jednoduchá soutěž nebyla ani moc zajímavá. Bitva o kmenovou imunitu tak byla hodně slabá. Hrdinové doplatili na hlavu v oblacích. Je tu ovšem i varianta, že vítězství pustili Rebelům záměrně, aby mohli jít na kmenovou radu a pokusit se zbavit Pítra, kterého už mají všichni plné zuby.  

Rebelové se tak vrací na svůj ostrov v klidu, protože tentokrát se jich to netýká. Ale i tak se nakonec trochu pletichaří. Žaneta, která se teď může spolehnout už jen sama na sebe, se snaží ukázat svou přívětivější tvář. Vše je samozřejmě čistá přetvářka. Jirka ji inspiroval k herní strategii, kterou bude chtít praktikovat, aby se dožila sloučení. Žaneta bude jednoduše Johance přihrávat až pod nos zajímavé a zaručeně pravdivé informace, které budou z jiných hráčů u Rebelů dělat padouchy. Tak od sebe odpoutá pozornost. V podstatě si z ostatních udělá štít. Teď má políčeno na Martina. 

Johance se nepozdává Kristian, protože pronesl několik poznámek ohledně Kulhyho, což se jí nelíbilo. Hned se s tím Kulhymu pochlubila. Žaneta tak může být v bezpečí a pilovat svou roli milé a upřímné dívky.  

Zdroj: TV Nova

Individuální imunita 

Zase se to točilo kolem schopnosti udržet balanc s nataženou rukou s paletou a míčkem. Vítězství a klid pro nadcházející kmenovou radu si odnesl Tomáš

Období před kmenovou radou Hrdinové využili k tomu, aby způsobili překombinovaný zmatek s jediným cílem. Pítr musí mít jistotu, že nebude jmenovaný kmenem do duelu. Kdyby měl sebemenší podezření, použije skrytou imunitu.  

Strategie nakonec vyšla a proti Pítrovi vybral Tomáš Filipa. Ten se ze souboje s Pítrem do tábora vrátil.  

U Hrdinů se sice mají všichni strašně rádi, ale všímavé oko vidí, že slizký Tomáš se hodně snaží být Pepův nejlepší kamarád. Také zmínil, že dá klidně do duelu Matěje. Kam se asi ztratilo kamarádství Rebelů? 

Zdroj článku:
  • xxx