ZOO: Albert na koni! Zbavil se Brázdy. Kdo bude další?

ZOO: Albert na koni! Zbavil se Brázdy. Kdo bude další?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S pomocí otce právníka se Albertovi podařilo přesvědčit starostu, aby mu přenechal Brázdovu pozici v zoo. S tím se ovšem nehodlá spokojit. Albert touží být přímo ředitelem. V cestě mu však stojí Roklová a její věrní zaměstnanci.

Starosta odhalil původce videí! Albert musel reagovat

Je to už nějaký ten pátek, co se Lubor Brázda rozhodl zničit starostu Bavora prostřednictvím skandálních videí. Na těch si nasazoval masku a mluvil o nejrůznějších starostových pochybeních a zavrženíhodných činech. Při natáčení mu ochotně pomáhal Albert, jehož Brázda považoval za svou pravou ruku a důvěřoval mu, zřejmě jako vůbec jedinému člověku v celé zoo. Bylo to od něj ale rozumné, vkládat důvěru do někoho stejně vypečeného, jako je on sám? Určitě ne.

Starosta se totiž o pravdě skryté za zlomyslnými videi dozvěděl a Albert se začal obávat, aby jeho pozice v zoo neutrpěla. Zavolal proto otci, jenž ho coby schopný právník vysekal už z kdejaké šlamastyky, aby mu pomohl i v tomto případě a zajistil dobré pracovní místo.

Podlá zrada! Albert si přivlastnil Brázdovo místo

Albertův otec měl naštěstí na starostu určitou páku, a tak ho poměrně snadno přesvědčil, že bude lepší uzavřít spojenectví. Bavor se měl postarat, aby Albert převzal Brázdovu pozici. Kvůli tak lákavé nabídce se Albert nechal rád zaprodat a zradil přítele. Všechny důležité dokumenty a důkazy proti starostově nekalé činnosti, které si Lubor shromáždil v kanceláři, Albert nemilosrdně zničil. Jaké bylo Brázdovo překvapení, když si uvědomil jeho podlou zradu? Vskutku nedostižné. Ale tím špatné zprávy zdaleka neskončily.

Albert si začal nárokovat Brázdovu židli a stůl a uložil mu spoustu nesmyslných úkolů, jen aby mu ukázal, kdo je teď šéf. A že on už v zoo vůbec nic neznamená.

Lubor (Pavel Nečas) není z rozhodnutí starosty nadšený, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Jedna nula pro Adélku a Mirku

Luborovo teplé místečko a atraktivní povýšení přitom Albertovi rozhodně nestačí. Míří daleko výš – na ředitelské křeslo. Do hledáčku se mu tak dostává samotná Marie Roklová. Díky starostově vlivu může Albert znepříjemňovat práci i jí. Usmyslel si, že bude nahlížet do každého dokumentu, který paní ředitelka podepíše, a podepisovat ho spolu s ní. Aby měl přehled o všem, co dělá, a znemožnil jí jakýkoli vlastní krok. Chytrá Adélka a účetní Mirka přišly s nápadem, jak Albertovo vykutálené rozhodnutí obrátit proti němu. Přinesly mu k podpisu taková kvanta dokumentů, že jestli neumřel, hrbí se nad nimi dodnes…

Albert přitvrdí! Spolčí se Roklová s Brázdou?

Roklové tyhle žabomyší války nedělají dobře a nabídla Albertovi příměří, ale on se jí v podstatě vysmál. Pokud však očekával, že se jeho aroganci a lstivým úskokům nebude bránit, pořádně se spletl. Roklová je silná žena a nehodlá vycházet vstříc ani Albertovi, ani starostovi. Navíc má kolem sebe věrné zaměstnance, kteří jí vždycky ochotně pomohou. Albert ale určitě neřekl poslední slovo. Co dalšího si na ředitelku vymyslí a jak se vyhrotí jeho spory s Brázdou? Nadešel snad konečně čas, aby se Brázda a Roklová spojili proti většímu zlu?

Zdroj článku:
  • Autorský text