Ulice: Snížili byste se k tak laciným intrikám jako Skyler, jen abyste získali toho, koho chcete?

Ulice: Snížili byste se k tak laciným intrikám jako Skyler, jen abyste získali toho, koho chcete?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodiče ostatních žáků nechtějí, aby jel Šimon na lyžařský výcvik. Jirka Herman se snaží pomáhat, kde se dá, jen aby se zabavil. Skyler před Františkem dál uráží Báru, aby ho přesvědčila, že to není holka pro něj. Ve 4388. dílu mu zlostně říká, že se diví, že ho Bára tou nudou ještě nezabila.

Jirka Herman si jel vyčistit hlavu na hory, protože z toho nicnedělání začíná pomalu, ale jistě bláznit. Sice vaří pro celou rodinu a stará se o domácnost, ale to rozhodně není to, po čem chlap s jeho energií a zápalem touží. Gábina toho má naopak plno – rozjíždí nový e-shop, řeší rozbitý šicí stroj a musí dohlédnout na běžný provoz ateliéru. Jirka by jí proto rád pomohl a zároveň přišel na jiné myšlenky než na ty, co bude k obědu. Gábina ho však odmítá, a tak si Jirka znovu stoupne k plotně. Přinese Gábině jídlo do ateliéru až pod nos a znovu se nabízí jako pomocná pracovní síla. Gábina se nad ním slituje a vlastně jí to i hodně pomůže. 

Jirka se může bez práce ukousat nudou
Zdroj: TV Nova | Jirka se může bez práce ukousat nudou

Bára to nazve naprosto přesně. Skyler ji nemusí a žárlí na ni. František navrhuje, že si to s ní vyřídí, aby ji už nechala být. Bára to však nepovažuje za nutné, je to jen její problém, že proti ní něco má. Bára se však z uplynulého večera poučila a příště už Skyler rozhodně nikam nepozve.

František však přesto za Skyler jde, ať se do Báry přestane navážet. Narazí však jako kámen o skálu a naopak si vyslechne ještě několik urážek na Bářin účet. Skyler se Frantovi diví, jak s Bárou vůbec může být. Vždyť je tak nudná, až by člověka tou nudou zabila. To Skyler moc dobře ví, co František chce a potřebuje. 

František už Skyler nemůže dál poslouchat. Řekne jí, ať už je zticha, a oba se proti sobě postaví, jako kdyby mezi nimi mělo dojít k další hádce. František je sice naštvaný, ale zároveň s ním cloumají i jiné pocity. Ač si to nechce přiznat, Skyler ho přitahuje. Možná právě tím, jak je nesnesitelná. František má Skyler, Báry a celé téhle nešťastné situace plnou hlavu.

Prořekne se před Aničkou, která ho šikovně dostane tam, kam potřebuje, aby se jí přiznal. Poradí mu, aby to se Skyler vyřešil jednou provždy, pokud chce být opravdu s Bárou. František je o tom přesvědčený, Bára je přece skvělá. Večer tedy volá Skyler, že by byl rád, aby se k sobě chovali hezky, už kvůli Chrisovi. Skyler je najednou sladká jako med, těší ji totiž, že jí František volá. Samozřejmě s jeho přáním souhlasí a připomene mu, že ho přece miluje. Hraje si s ním jako kočka s myší. 

Romanova sestra a Šimon se hodně sblížili
Zdroj: TV Nova | Romanova sestra a Šimon se hodně sblížili

Valerie by byla ráda, kdyby s nimi Šimon jel na lyžařský výcvik. To však asi nepůjde, protože si několik rodičů Šimonových spolužáků nepřeje, aby jel také. Tohle ošklivé přání dokonce vyslovilo i několik profesorů. Šimon by jel rád, ale nechce být znovu středem pozornosti a sáhodlouhých řečí. Prokop Junek je také přesvědčen o tom, že bude nejlepší, když Šimon zůstane doma. Sděluje to Gábině, ale té se to hodně dotkne. Nechápe, proč by měl být Šimon dál trestán. Šimon je z toho smutný. Když už si konečně našel pár kamarádů a kamarádek, rád by s nimi na hory jel. 

Zdroj článku:
  • Autorský text