Ulice: Měla by mít Skyler další dítě? Ráda by ho znovu s Františkem

Ulice: Měla by mít Skyler další dítě? Ráda by ho znovu s Františkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skyler si vezme do hlavy, že k sobě s Františkem zkrátka patří. Je o tom tak přesvědčená, že básní Aničce o dalším dítěti. Ireně se splnil největší životní sen. Zato Magda ve 4386. dílu čeká na svou noční můru.

Skyler si to rozmyslela a zůstává v Čechách. Franta z toho nemá žádnou radost, ale musí držet jazyk za zuby, aby se neprozradil. Skyler si usmyslela, že mají být s Frantou spolu, a že mu to jistě brzy dojde. Sice spolu teď vůbec nekomunikují, ale to je podle Skyler v naprostém pořádku a vše jde podle plánu.

Ona se mezitím usmívá a znovu ji začalo bavit focení, takže vyráží do terénu a má z toho velkou radost. Teď ještě, aby si to Franta vyřešil s Bárou a můžou být znovu rodina. A časem si třeba pořídit další dítě. No není to báječné? Skyler se takhle rozplývá před Aničkou, která se jen diví. Vytrhne ji na chvilku z jejích vykreslených představ o znovuobnovené báječné rodině a zeptá se jí - a co Bára? Na to máš však Skyler také odpověď. Je to přece prima holka, tak si jistě brzy najde někoho jiného. 

Bára vůbec netuší, co se děje za jejími zády
Zdroj: TV Nova | Bára vůbec netuší, co se děje za jejími zády

Magdu čeká soukromá večeře v hospodě s neznámým mužem a je z toho patřičně nervózní. Nehodlá to však vzdát. Nechce ale jít za někým a strávit s ním večer, když o něm vůbec nic neví. To nechce ani Prokop. Jdou proto spolu s Magdou do hospody, aby od Kateřiny zjistili jakékoliv informace, které jim pomohou dozvědět se o panu neznámem víc. Kateřina jim však nic neprozradí, protože sama nic víc neví. Je to pro ni stejná záhada, jako pro Magdu s Prokopem. Mluvila s ním totiž jen po telefonu. Prokop se proto nabídne, že si sedne k vedlejšímu stolu a bude všechno pozorovat. Nastává čas setkání, a tak Magda čeká, kdo se objeví. Jenže se neobjeví nikdo…

Eva pozvala Aničku k nim na Vánoce. Anče se to nezdá, nechce jim nabourat rodinné Vánoce. Eva ji však přemlouvá horem dolem, ať s nimi jede do Kašperských Hor. To ale není jediné pozvání, kterého se Anička dočká. Bára ji potká před bistrem a zve ji k nim domů na návštěvu. Anča se před Bárou necítí vůbec příjemně. Ví o celém zákulisí jejich vztahu s Frantou a se Skyler rozebírá její pocity. Ví, že to vůči Báře není vůbec fér. Nemůže jí však nic říct, takže předstírá radost z jejího pozvání. 

Prokop překvapí Magdu
Zdroj: TV Nova | Prokop překvapí Magdu

A je to potvrzené. Irena je těhotná! Páteční kontrola jí udělala takovou radost, že v euforii prožila celý víkend a Magdě se ani neozvala. V pondělí ráno proto přiběhne do kabinetu s omluvou a se širokým úsměvem na rtech.

Když Magdě řekne, že je skutečně v jiném stavu, padnou si do náruče, jako kdyby se právě setkaly po mnoha letech. Irena musí kvůli svému věku zůstat na rizikovém těhotenství, takže o návratu do Peru si může nechat jen zdát. Nechce však jen ležet doma s nohama nahoře. Nevyužitý čas chce trávit v ředitelně, a tak Prokop musí z kola ven. Irena ho však nechce odstřihnout úplně, a tak mu nabízí, že si rozdělí kompetence. Prokop z toho dvakrát nadšený není, ale nic s tím nezmůže. 

Zdroj článku:
  • Autorský text