Bude se Markéta chtít pomstít Viki kvůli Alex?

Bude se Markéta chtít pomstít Viki kvůli Alex?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viktorii Janečkové se hra na dvojčata Viky a Alex vymkla z ruky. Láska k Petru Křížovi zašla až moc daleko, a proto musela Alex utéct do Ameriky. Dozví se Markéta pravdu o Viky a Alex a bude se jí chtít pomstít za její sestru? 

Když bratři Marek a Vojta neuváženě řekli soudci o tom, že v baru zpívá Vikina sestra Alex, nenapadlo je, jaké problémy tím způsobí. Viktorie musela začít hrát hru na dvojčata, které jsou obě velmi rozdílná.

Jakmile se o Lady X a náklonnosti Petra k ní dozvěděla jeho snoubenka Markéta, pěkně si na Alex došlápla. Nejdříve jí nechala sledovat soukromým detektivem, aby zjistila, kdo přesně je. Viky musela hrát tedy obě sestry zároveň a občas jí pomohla Markova přítelkyně Mína, aby vše vypadalo věrohodně. Jenže Markéta se jen tak nevzdala a měla pocit, že má nad Petrem úplnou moc. Proto při jedné opilecké návštěvě baru se s Lady X vsadila, že se Alex buď povede Petra svést nebo bude muset Markétě vyplatit 1 milion korun. 

Protože to vypadá, že možná Petrova oddanost k Markétě není tak veliká a on má stále oči pro Alex, dá Markéta do jejich vztahu vše a začne se víc snažit. Jenže taková hra se nedá udržet dlouho, a tak Markéta dělá jeden přešlap za druhým. Rozhodne se nechat Lady X zmlátit, ale vše se provalí a Břéťa, který vše zjistil donutí Markétu, aby se Petrovi přiznala. Ten bere Markétinu chybu jako jeden z dalších důkazů, že Markéta není taková, jak se snaží vypadat, a tak tráví více času v baru a s Alex. Nakonec opravdu jejich společně strávený čas přeroste v několik společných nocí, když je Markéta na služební cestě. 

Petr (herec Robert Urban), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Petr se poté s Markétou rozejde a chce být s Alex, jenže ta zase nechce být s ním. Má pocit, že se k sobě nehodí, a Petr jí zlomí srdce tím, že se zase vrátí k dokonalé Markétě.  Markéta se tedy pod záminkou nemoci a nefungujícího topení v bytě vetře Petrovi do bytu a postupně opět do jeho ložnice. Může se stát, že Markéta odhalí pravdu o Viky a Alex? I tak to jistě dá Viky patřičně najevo, že její sestra už nemá u Petra šanci a že chvíle s ní byly jen jednorázové pobláznění.

Markéta je ale ve skutečnosti opravdu mrcha, a tak se možná můžeme těšit i na nějakou pomstu pro Viky.

Zdroje článku: