Jak žije 20 let po natáčení krásná Kelly z Beverly Hills 90210? Tři rozvody a vážná srdeční choroba

Jak žije 20 let po natáčení krásná Kelly z Beverly Hills 90210? Tři rozvody a vážná srdeční choroba
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Krásná, trochu namyšlená blondýnka, která to s láskou neměla vůbec jednoduché. Taková byla Kelly v seriálu Beverly Hills 90210. Co dělá její představitelka dnes?

O zájem mužů nemá Kelly nouzi

Jennie Garth nedávno oslavila už 48. narozeniny, půvabem si však ani před padesátinami stále nijak nezadá se středoškolačkou Kelly. Ostatně dokládá to i zájem mužů. Herečka byla třikrát vdaná. Svého posledního manžela Davida Abramse si vzala v roce 2015, na jaře roku 2018 už však žádali o rozvod.

Důvodem odloučení měly údajně být nepřekonatelné rozdíly. Aktuálně se však proslýchá, že by se k sobě partneři mohli vrátit. V roce 2019 se objevily spekulace, že David Abrams žádost o rozvod stáhl. Snad se tedy Jennie dočká v lásce konečně štěstí.

Tři děti, tři manželství

Pár neměl žádné společné potomky, z předešlého vztahu s hercem Peterem Facinellim má slavná kráska už tři dcery. O tomto manželství Jennie prohlásila, že se rozvádět nechtěla. Vůbec poprvé stála před oltářem s hudebníkem a hercem Danielem B. Clarkem. Brali se v roce 1994, vydrželi spolu však jen do roku 1996.

V osobním životě musela kromě nevydařených vztahů herečka řešit ještě jednu nepříjemnost: V roce 2009 jí diagnostikovali nedomykavost mitrální chlopně, srdeční vadu, která vyžaduje celoživotní sledování lékaři.

V kariéře se Jennie moc nedaří

Příliš se jí nedaří ani v kariéře, která od dob Beverly Hills spíše uvadá. Jennie se snaží dále uplatnit ve filmech i v seriálech. Jeden z posledních počinů, ve kterém účinkovala společně s kolegyní Tori Spelling, byl nepříliš úspěšný seriál Mystery Girls.

Mnoho úspěchu nezaznamenala ani snaha o restart kdysi populárního „béháčka“. TV seriál BH90210, v němž se až na zesnulého Luka Perryho objevili všichni původní představitelé, skončil prakticky dřív, než začal. Tvůrci mu dali červenou už po první sérii. Přes značná prvotní očekávání fanoušky nenadchly herecké výkony ani scénář.

Podívejte se do fotogalerie, jak se herečka za posledních 20 let změnila.