Čtvrtek v Ulici: Slávek má Milenu přečtenou a pranic nepomáhá, že na ni Kaštan pěje ódy

Čtvrtek v Ulici: Slávek má Milenu přečtenou a pranic nepomáhá, že na ni Kaštan pěje ódy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milena se cítila být velkou podnikatelkou. Před potřebami zaměstnanců dala přednost vlastním a pořídila si drahý mobil i luxusní kabelku. Její hříchy ji teď doženou, když se Slávek rozhodne nahlédnout do firemního účetnictví. V panice se Milena pokusí čarovat s fakturou, ale to jí zatrhne Gábina.

Milena chce po dceři malý podvůdek

S finančákem na krku se Gábina musí zatraceně ohánět, aby stihla připravit všechny papíry a dát nějak do pořádku účetnictví. Do toho přijde její máma s prosbou o fakturu za kostýmek, na které by ale byla uvedena jiná částka, než za jakou byl ve skutečnosti prodán. Milena zřejmě věří, že tak prokáže smysluplné využití firemních financí před Slávkem, jako kdyby reprezentativní kostýmek byl důležitější než teplé zimní montérky pro zaměstnance. Gábina jí ale stejně odmítne vyhovět, protože to by byl jasný podvod. Fakturu mámě vytiskne, ale jak se sluší a patří, se správnými údaji.

Slávek trvá na svolání dozorčí rady

Milena nebude mít ve čtvrtek právě nejšťastnější den. Zatímco Kaštan si bude v hospodě vychutnávat kvalitní vývar, ona si mu postěžuje na to, jak Radek očkuje Slávka proti ní. Prý ho donutil ke svolání dozorčí rady. Samotného Slávka by to jistě nenapadlo, ale jak se ukáže, ten chlapík má všech pět pohromadě a nenechá se snadno obalamutit. Je přesvědčený, že se Pumrová něčeho bojí, proto nechce dozorčí radu svolávat, a navíc zametá se zaměstnanci, které přivedl do podniku právě Slávek. Ti chlapi za sebou mají krušné časy, život se s nimi nemazlil a teď, když by konečně mohli díky Druhé šanci najít slušnou práci, se mají potýkat s takovými problémy kvůli rozhazovačné šéfové?

Slávek už se nenechá balamutit.
Slávek už se nenechá balamutit. | Zdroj: TV Nova

Slávek se dokonce pokusí vytáhnout z Radka, kolik peněz už jeho žena „odklonila“ z neziskovky do vlastní kapsy, ale Mastný mu odmítne vypočítávat konkrétní položky. Přece opravdu nečeká, že bude na Milenu takhle žalovat? Dobře, možná učinila pár chybných rozhodnutí a nakoupila něco, co nebylo úplnou prioritou, ale je nezkušená. Teprve se učí, jak dělat byznys. Tak nebo tak, Slávek ví svoje a marné jsou veškeré Radkovy a Kaštanovy pokusy Milenu obhajovat.

Špionku Ivu zradí mobil

Michal pozve Žofku domů přímo před Svatkou, a i když to udělá chytře a vtipně přes zástěrku s doučováním češtiny, Žofka jeho přístupem nebude dvakrát nadšená. Svatka není hloupá a dřív nebo později jí určitě dojde, že tady nejde o žádné doučování. Bylo by hezké, kdyby si mladík ty své narážky propříště odpustil.

Iva bude chtít dohlédnout na děti.
Iva bude chtít dohlédnout na děti. | Zdroj: TV Nova

Mezitím se Iva, odhodlaná zabránit příliš blízkému kontaktu mezi synem a jeho novou přítelkyní, připlíží domů, aby na mládež dohlédla. Než ale stačí zjistit, jak to vypadá, zazvoní jí telefon a její chabé krytí je ihned prozrazeno. Nezbývá než doufat, že Michal i Žofka si při svých setkáních nad učebnicí češtiny počínají rozumně.

Zdroj článku:
  • Autorský text