Je Hana Baroňová z Ulice také tolik úzkostlivá jako Iva Klímová?

Je Hana Baroňová z Ulice také tolik úzkostlivá jako Iva Klímová?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co by kdo dal za rodinu, kterou si může hýčkat seriálová Iva Klímová! Ta ale ve všem vidí problém, je úzkostlivá a svůj stres přenáší nejen na rodinu, nýbrž i na své spolupracovnice. Věčně nespokojenou Ivu hraje herečka Hana Baroňová. Co myslíte, je si s Ivou v něčem podobná? 

Hana Baroňová je pro diváky čerstvou tváří 

V případě nekonečných seriálů, kterým je Ulice, je určitě lepší, když si do nich scenáristé vybírají postavy, které jsou svým způsobem neokoukané. Jednou z nich je i postava Ivy Klímové, kterou ztvárňuje Hana Baroňová. Herečka, která absolvovala Vyšší odbornou školu hereckou v Praze a později studovala Kulturní dramaturgii se zaměřením na divadlo na Slezské univerzitě v Opavě, je pro diváky každým coulem nová.

A něco takového diváci oceňují, protože potom mají možnost si s postavou vybudovat úplně jiné pouto, než když ji musí filtrovat z rolí v jiných projektech. Co na sebe Hana Baroňová prozradila? Například to, že ruch velkoměsta Prahy vyvažuje klidem na své chalupě. A že hrát v Ulici bylo jejím velkým snem, který se jí díky roli úzkostlivé Ivy plní.

Její největší fanynkou je její maminka, která si nenechala ujít žádný díl Ulice, a to už od dob, kdy je seriál na Nově vysílán. Že v něm jednou bude vídat i svoji dceru, to by ji nejspíš ani ve snu nenapadlo. Ale zázraky se dějí a Hana Baroňová do Ulice zapadla naprosto skvěle. Barvitost její postavy totiž v Ulici dosud chyběla. Jaká je Iva? 

Iva je charakterní a zásadovou ženou, která nade vše miluje svého manžela a své děti, ačkoliv si na ně někdy stěžuje více, než je zdrávo. S manželem jsou každý jiný, i možná proto se skvěle doplňují. Oba naplno zaměstnává práce a společná rodina.

Hana Baroňová
Zdroj: TV Nova | Hana Baroňová

Jaká je Iva z Ulice? 

Iva Klímová se v Ulici objevuje v roce 2020. V té době v seriálu už působí jejich nejstarší dcera Bára v podání herečky Elišky Hanušové. Ukazuje se, že rodina Klímových je velmi sympatická. Jsou milí a přívětiví, zároveň si střeží své soukromí a jsou spíše uzavřenější.

Zatímco hlava rodiny Vítek pracuje v bance, Iva si vydělává na živobytí jako masérka na volné noze. Původně se chtěla nechat někým zaměstnat, což by její úzkostlivé povaze vyhovovalo lépe. Pak se ale ukázalo, že si dobře poradí i sama. Jaká je Iva? Iva je milá a sympatická. Koho lépe pozná, s tím nemá problém pokecat nebo mu vyjít vstříc.

Některé osoby si k tělu však pustit nehodlá, a to hlavně teď už bývalou Vítkovu kolegyni Ditu. Na ni žárlí, ale snaží se to před Vítkem ututlat, aby před ním nevypadala jako úplná hysterka. Je patrné, že je Iva tak trochu stará konzerva, protože se bojí změn a nových věcí.

Zatímco stáž v Bavorsku bere Anežka i Vítek jako výzvu, ona z toho má akorát bolení břicha. Není si totiž jistá, že zvládne tak dlouhé odloučení od dcery. A to ještě netuší, že se mraky začínají stahovat nad její nejstarší dcerou Bárou, kterou František tahá za nos. 

Zdroje článku: