Ohrozí krásná Dita manželství Klímových? Vítek to nebude mít lehké

Ohrozí krásná Dita manželství Klímových? Vítek to nebude mít lehké
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco v bance Vítek Klíma Ditině kouzlu zdárně odolával, teď bude zpátky v jejím dosahu, a to při rekonstrukci bytu její maminky. Bohužel pro Ivu povede celou předělávku bytu ne Ditina maminka, ale Dita. A to bude mimo jiné znamenat, že bude Iva s Vítkem neustále v kontaktu. Ohrozí tentokrát krásná Dita manželství Klímových? 

Zůstane Vítek chladný i po tom, co mu bude Knobloch leccos nakukávat? 

Když se Vítkovi Dita vyznala ze svých citů tím, že ho jednoduše políbila, Vítek situaci ustál na jedničku. Nejenže zůstal své manželce Ivě věrný, nýbrž si to také nerozházel ani s Ditou, které vysvětlil, jak to s city k ní má. Samozřejmě, že se mu Dita líbila, ale zůstal věrný nejen své manželce, ale také svým zásadám. Jenže teď ho podobná situace možná potká znovu a tak lehké už to mít nebude. Vedle krásné Dity se bude ocitat častěji, protože je Dita jejich prvním zákazníkem. Mimo to bude mít vedle sebe svého parťáka Miloše Knoblocha, který bude na Ditu pět jen samé zamilované ódy. Co když tím změní Vítkův názor? 

Bude se nad Vítkem a Ivou v 18. sezóně Ulice vznášet rozvod? Možná! Častější kontakt Vítka s Ditou, neustálé vychvalování Dity Knoblochem a k tomu žárlivé scény Ivy... To vše by mohlo být důvodem, že u Klímů budou talíře létat.

Snad bude rekonstrukce u maminky Dity co nejrychlejší 

Iva může doufat jen v to, že bude rekonstrukce u maminky Dity co možná nejrychlejší. Vždyť jako majitelé nové a ještě nezajeté firmy si Vítek s Knoblochem nemohou příliš vyskakovat a s prací se takzvaně „piplat“. Rekonstrukci musí dokončit kvalitně, ale co nejrychleji, aby měli prostor pro další zakázky. Díky tomu Dita nebude mít tolik času Vítka oblbovat... Nebo ano? V nejhorším případě se Iva obrátí na Evu a společně už něco vymyslí. Kdo jiný zná lepší fígle na záletné muže než Eva?

Zdroj článku:
  • Autorský text