Dočkáme se pomsty za Blanku? Na herce vrhají nenávistné pohledy i na ulici. Co si myslíte o postavě Luďka z Ulice?

Dočkáme se pomsty za Blanku? Na herce vrhají nenávistné pohledy i na ulici. Co si myslíte o postavě Luďka z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk Volák, to je jedna z nejkontroverznějších postav nekonečného seriálu Ulice. Charismatický vzdělaný muž, který je schopný velmi dobře zaopatřit rodinu a postarat se o děti i manželku tak, že se budou cítit jako v bavlnce. Za takovou péči však Luděk žádá něco na oplátku.

To něco, ta forma odměny si postupně začala vybírat svou daň. Dokud s ním jeho manželka Blanka plánovala společnou budoucnost, společné bydlení, společný dům, bylo odměně učiněno za dosti. Blance se však svazující luxus začal zajídat, a tak se rozhodla vztah s Luďkem ukončit.

A v ten okamžik jí začalo peklo. Psychické vydírání a snaha přimět ji takovým způsobem vrátit se nezafungovala, a tak se Luděk na Blance zahojil neandrtálským způsobem nehodným inteligentního chlapa. Jaký na vás jeho chování mělo vliv? 

V divácích se doslova vařila krev. Je pozoruhodné, jak herec dokáže splynout se svou postavou. Vasil Fridrich svou roli sice jen hraje, ale hraje ji tak přesvědčivě, že na něj fanynky Ulice vrhají nenávistné pohledy i na ulici. Ani písemné reakce neoslavují Luďka jako kladného hrdinu, ba naopak.

Pěkně si na něm smlsávají a pro nadávky nejdou daleko. Stoupá jim tlak a přejí mu jen to špatné. Třeba ať mu dá Vanda za vyučenou nebo ať dopadne jako Mastný. Jiní se doslova těší, až se scénář obrátí proti Luďkovi a on se bude muset zodpovídat za to, co udělal Blance. 

I když je Ulice jen seriál, takové scény a taková zlá postava, jako je Luděk, vytáčí fanoušky a fanynky do vrtule. Dělá je zároveň i smutnými kvůli tomu, co se teď v Ulici děje. Nevěra, rozchody, hádky a násilí. Takhle vidí současnou Ulici a trápí je to. V nové sezóně by se rádi dočkali nějaké radosti, pohody a láskyplných mezilidských vztahů.

V opačném případě by se také mohlo stát, že se na dříve milovaný seriál přestanou dívat. Snad jim tvůrci seriálu alespoň zčásti vyjdou vstříc, vždyť starostí a smutku je v životě dost. 

Zdroj článku:
  • Autorský text