Diskuze

Některé postavy z minulosti se v Ulici objeví a zase zmizí. Akorát po sobě nechají zmatek

Některé postavy z minulosti se v Ulici objeví a zase zmizí. Akorát po sobě nechají zmatek
Spíš sezóna chaosu než sezóna návratů, tak by se dalo mluvit o té jubilejní dvacáté, která nás teď prakticky nepřetržitě zásobuje dalšími postavami z dávné minulosti, aby nám prý dopřála vítané zpestření. V očích některých diváků tím ale nadělá více škody než užitku.
Zpět na celý článek

Spíš sezóna chaosu než sezóna návratů, tak by se dalo mluvit o té jubilejní dvacáté, která nás teď prakticky nepřetržitě zásobuje dalšími postavami z dávné minulosti, aby nám prý dopřála vítané zpestření. V očích některých diváků tím ale nadělá více škody než užitku.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Byl to nejšílenější major devadesátek: Maisner byl totální úlet, který vstoupil do dějin české komedie
19.04.2025

Byl to nejšílenější major devadesátek: Maisner byl totální úlet, který vstoupil do dějin české komedie

Podobně si ho televizní diváci vryli do paměti jako starostlivého otce Horáčka v komediích Discopříběh 1 a 2. Ve filmové tvorbě však zanechal...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Film Deepwater Horizon: Moře v plamenech připomene dechberoucí katastrofu, která se zapsala do historie
18.02.2025

Film Deepwater Horizon: Moře v plamenech připomene dechberoucí katastrofu, která se zapsala do historie

Exploze na ropné plošině v roce 2010 zabila 11 lidí a 17 zranila. Jednalo se o největší únik ropy v USA. Únik ropy trval 87 dní a uvolnil do oceánu...

Češi mají nový seriálový fenomén – Vraždy v kraji připomínají Modravu, ale s ještě působivější atmosférou
19.04.2025

Češi mají nový seriálový fenomén – Vraždy v kraji připomínají Modravu, ale s ještě působivější atmosférou

Seriál, který už má za sebou předpremiéru první epizody, určitě nadchne milovníky kriminálních seriálů, kde neteče krev proudem, lidé zmateně...

Jako Stela v seriálu ZOO nutila Adama, aby si sáhl, v reálu získal srdce Babišové dobrácký sympaťák ze Zlaté labutě
28.03.2025

Jako Stela v seriálu ZOO nutila Adama, aby si sáhl, v reálu získal srdce Babišové dobrácký sympaťák ze Zlaté labutě

Štíhlou zrzečku ze seriálu ZOO Nové návraty nelze přehlédnout. V seriálu není dlouho, ale její trochu potrhlá postava Stely si dovolila to, co...

Lumír se dal na hubnutí a Václav Svoboda musí také, hrozí vyhazov z Ulice. Pomáhá mu výživová poradkyně
09.02.2025

Lumír se dal na hubnutí a Václav Svoboda musí také, hrozí vyhazov z Ulice. Pomáhá mu výživová poradkyně

Lumírovo panděro překročilo únosnou mez, a tak se pan Nykl neochotně dává na dietu. Naštěstí mu Jirka poradil takovou, díky níž se nemusí prakticky...

Jedna rodina: Takové gesto od Dominika nikdo nečekal. Složitější to má Vilda s matkou Marušky
11.03.2025

Jedna rodina: Takové gesto od Dominika nikdo nečekal. Složitější to má Vilda s matkou Marušky

Tak to bylo pro Vildu velké překvapení. Za dveřmi se objevil jeho sok v lásce. Aneta je zmatená a neví, co chce. Martina podlehne tlaku rodiny a...

Ulice: Klára Oltová hraje maminku postiženého chlapce. Vidí v tom krásnou příležitost
17.03.2025

Ulice: Klára Oltová hraje maminku postiženého chlapce. Vidí v tom krásnou příležitost

Klára Oltová se objevila v jubilejní dvacáté sezóně Ulice jako ustaraná, ale silná maminka milého Václava, mladíka s Downovým syndromem. Hrát...

Dnes v Ulici: Igor i přes svou uraženou ješitnost vezme Blanku do Tokia a Jirka dál zpochybňuje Petru
24.02.2025

Dnes v Ulici: Igor i přes svou uraženou ješitnost vezme Blanku do Tokia a Jirka dál zpochybňuje Petru

Gábina se na Petru upnula až moc. Jiří není moc zvyklý na to, že se o Gábinu musí dělit, a teď je to pořád něco. To Evžen se o Blanku s Igorem...

Diváci Ulice tleskají: Přidrzlá Laura a raper Mário si podmanili celou Coolnu
02.05.2025

Diváci Ulice tleskají: Přidrzlá Laura a raper Mário si podmanili celou Coolnu

Mnohým divákům Ulice se líbilo prvomájové vystoupení Laury a Mária v rámci akce věnované slam poetry v baru Coolna. Mládež se zde sešla, aby se...

Diskutujte