Diskuze
Některé postavy z minulosti se v Ulici objeví a zase zmizí. Akorát po sobě nechají zmatek
Některé postavy z minulosti se v Ulici objeví a zase zmizí. Akorát po sobě nechají zmatek
Možná jste zmeškali
Byl to nejšílenější major devadesátek: Maisner byl totální úlet, který vstoupil do dějin české komedie
Podobně si ho televizní diváci vryli do paměti jako starostlivého otce Horáčka v komediích Discopříběh 1 a 2. Ve filmové tvorbě však zanechal...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Film Deepwater Horizon: Moře v plamenech připomene dechberoucí katastrofu, která se zapsala do historie
Exploze na ropné plošině v roce 2010 zabila 11 lidí a 17 zranila. Jednalo se o největší únik ropy v USA. Únik ropy trval 87 dní a uvolnil do oceánu...
Češi mají nový seriálový fenomén – Vraždy v kraji připomínají Modravu, ale s ještě působivější atmosférou
Seriál, který už má za sebou předpremiéru první epizody, určitě nadchne milovníky kriminálních seriálů, kde neteče krev proudem, lidé zmateně...
Jako Stela v seriálu ZOO nutila Adama, aby si sáhl, v reálu získal srdce Babišové dobrácký sympaťák ze Zlaté labutě
Štíhlou zrzečku ze seriálu ZOO Nové návraty nelze přehlédnout. V seriálu není dlouho, ale její trochu potrhlá postava Stely si dovolila to, co...
Lumír se dal na hubnutí a Václav Svoboda musí také, hrozí vyhazov z Ulice. Pomáhá mu výživová poradkyně
Lumírovo panděro překročilo únosnou mez, a tak se pan Nykl neochotně dává na dietu. Naštěstí mu Jirka poradil takovou, díky níž se nemusí prakticky...
Jedna rodina: Takové gesto od Dominika nikdo nečekal. Složitější to má Vilda s matkou Marušky
Tak to bylo pro Vildu velké překvapení. Za dveřmi se objevil jeho sok v lásce. Aneta je zmatená a neví, co chce. Martina podlehne tlaku rodiny a...
Ulice: Klára Oltová hraje maminku postiženého chlapce. Vidí v tom krásnou příležitost
Klára Oltová se objevila v jubilejní dvacáté sezóně Ulice jako ustaraná, ale silná maminka milého Václava, mladíka s Downovým syndromem. Hrát...
Dnes v Ulici: Igor i přes svou uraženou ješitnost vezme Blanku do Tokia a Jirka dál zpochybňuje Petru
Gábina se na Petru upnula až moc. Jiří není moc zvyklý na to, že se o Gábinu musí dělit, a teď je to pořád něco. To Evžen se o Blanku s Igorem...
Diváci Ulice tleskají: Přidrzlá Laura a raper Mário si podmanili celou Coolnu
Mnohým divákům Ulice se líbilo prvomájové vystoupení Laury a Mária v rámci akce věnované slam poetry v baru Coolna. Mládež se zde sešla, aby se...
Diskutujte
- Páteční Prostřeno: Diváci se shodli, Robert servíroval nepěkně upravené blafy, ale hlavní je, že nevyhrála Maryna
- Dnes večer do Ulice zavítají van Ruyterovi, to si Miloš v žádném případě nemůže nechat ujít
- Výměna manželek: Hlášky, na které se nedá zapomenout
- Slovácko sa nesúdí: Humorný seriál, při jehož natáčení museli filmaři herce na plac nahánět s brokovnicí v ruce
- Klenot francouzské kinematografie s neodolatelným Jeanem Maraisem zve na výlet do devatenáctého století
- Když Bohdalka jezdila na natáčení hlídat Brzobohatého a Menšík musel být střízlivý
- Frantu z Ulice doopravdy mrazí po celém těle: Dozvídá se, že Skyleřin přítel je závislý na tvrdých drogách
- Ulice: Kateřina má za to, že by měl Lumír Alexe v jeho chování usměrnit a nastavit mu hranice. Souhlasíte s ní?
- Ulice: Mastný je nepoučitelný starý pes, s čím má zase problém?
- Ulice: Kdy Lumír vykopne Ingrid a začne bydlet s Kateřinou?