Kultovní cameo a náhled na nový seriál: Tim Taylor se potká s Mikem Baxterem aneb Tim Allen s legendárním nápadem

Kultovní cameo a náhled na nový seriál: Tim Taylor se potká s Mikem Baxterem aneb Tim Allen s legendárním nápadem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S 9. sezónou „Poslední chlap“ skončí současný sitkom komediální hvězdy Tima Allena, jenž se proslavil v 90. letech především seriálem „Kutil Tim“. Jako speciální dárek na rozloučenou se v jedné epizodě střetnou dva různé světy.

I „Poslední chlap“ byl pro Allena úspěch

Více než deset let po konci své kultovní série „Kutil Tim“ mohl Tim Allen oslavovat další úspěch se sitkomem „Poslední chlap“. Zde hraje republikánského marketingového ředitele obchodu „Outdoor Men“, otce tří dcer a velmi direktního až sarkastického člověka. Epizody jsou naplněné typickými rodinnými situacemi, ale i politickým humorem a častými konfrontacemi s Mikovým extrémně demokratickým zetěm.

Americká stanice ABC náhle utnula seriál po 6. sezóně, ale protesty fanoušků i producentů měly za následek pokračování na stanici FOX, kde byly vyrobeny další tři sezóny. Se sezónou číslo 9 se nyní blíží definitivní finále, ve kterém nás Tim Allen překvapí zvláštním ale přesto dokonalým crossoverem.

Tim jako Mike a Tim

Nejnovější trailer nejen ukazuje, že se ani ve fiktivním seriálu nevyhnou koronavirové pandemii (vir bude mít i zde velkou roli), ale můžeme se také těšit na další narážky na dřívější role Tima Allena.

Již v prvních řadách patřily tyto narážky k oblíbeným scénám (např. vedlejší role pro Patriciu Richardsonovou a Jonathana Thomase, alias Jill a Randy Taylerovi z „Kutila Tima“, nebo věta „Když jsem byla malá, jsem si myslela, že slyším svého tátu v Příběhu hraček“ od Mandy, dcery Mikea Baxtera). V 9. řadě si zcela jistě zavzpomínáme na Allenovou roli ve filmu „Santa Claus“ a hlavně na jeho nejlegendárnější roli.

Mike Baxter se totiž setká s Timem Taylorem, a to osobně, z očí do očí, dokonce si podají ruce. I když se tato dvojrole objeví pouze v jednom díle, fanoušci Tima Allena se určitě mají na co těšit. „Znovuzrození“ Tima Taylora je nejspíše asi i první připomínka na další nový seriál, kde se má vrátit i Taylorův kongeniální kolega Al Borland. Podle aktuálních informací se má jednat o komediální scénu, která znovu připomene slavné období tzv. Tool Time.