Tim Allen prostě nestárne. Změnil se vůbec představitel Kutila Tima 30 let od natáčení?

Tim Allen prostě nestárne. Změnil se vůbec představitel Kutila Tima 30 let od natáčení?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Kutil Tim patřil mezi devadesátkové hity. Sitcom o nešikovném kutilovi bavil miliony diváků. Jak dnes vypadá jeho herecký představitel? Možná, že si ve své domácí dílně vytvořil elixír mládí, jinak lze těžko uvěřit jeho současné podobě 30 let od první klapky seriálu!

Ví všechno a rád vám poradí

Nevíte si rady s problémem v domácnosti, na zahradě nebo v garáži? Nebojte se a oslovte Tima Taylora. Ten ví všechno a nebojí se vám poradit. Někteří lidé tento seriál považují za nejlepší sitcom devadesátek. Patříte k nim i vy? V tom případě si jistě pamatujete mnohé příběhy šikovně nešikovného kutila a jeho početné rodiny. Nebo vám v paměti utkvěl jeho kamarád a kolega Al, „flanelák“ Boreland? Možná si ze seriálu dnes již pamatujete jen to, že soused Wilson se nikdy neukázal - a zůstal po celou dobu schovaný za svým plotem. O zábavu a nečekané situace rozhodně nebyla nouze!

Tuhle roli mu už nikdo neodpáře

Tim Allen, který se narodil v coloradském Denveru v roce 1953, letos oslavil už 67. narozeniny. A nutno přiznat, že si snad ve své kutilské dílně vytvořil nějaký elixír mládí – vypadá totiž výborně! Již na konci 70. let začal pokukovat po povolání kabaretního komika. Právě v nočních komediálních klubech si jej všimli hledači talentů z televize Showtime, pro kterou později pracoval. Největší slávu ale zažil v devadesátkách. To běžel seriál Kutil Tim, který hltaly miliony diváků! Kutil, co měl vlastní televizní program o domácích opravách a vychytávkách, byl sice dobrácký, ale taky trochu vejtaha.

Dodnes hraje

Role Tima je pro něj dodnes typická. Objevil se ale v mnoha dalších projektech. V Příběhu hraček dabuje astronauta Buzze - kámoše kovboje Woodyho, kterého zase skvěle dává Tom Hanks. Tim Allen se také proslavil rolí Santa Clause. V současné době jej můžete vidět v televizním seriálu Poslední chlap.

Tim Allen snad nestárne! Přesvědčte se sami v naší fotogalerii. Tipovali byste tomuto komikovi 67 let?