Příští týden v Ulici: Před letní pauzou nás čeká štědrá dávka zábavy i napětí a uvidíme Tonyho v Na lovu

Příští týden v Ulici: Před letní pauzou nás čeká štědrá dávka zábavy i napětí a uvidíme Tonyho v Na lovu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dva týdny před začátkem prázdninové přestávky se v Ulici dočkáme toho, jak si Magda naběhne ve snaze odhalit Soninu pravou tvář. Uvolněná Milena bude svádět Radka a možná tím ohrozí i dceřinu svatbu. Konečně zhlédneme Tonyho výstup v Na lovu a staneme se svědky dalšího Vandina úpadku.

Snaha dokázat, co je Soňa zač, se Magdě vymstí

Prázdninová pauza ve vysílání Ulice se nezadržitelně blíží, zbývají do ní už jen dva týdny. Ten čas je třeba náležitě využít, ideálně k nějakému pořádnému dramatu. Ve škole o napjaté situace rozhodně nebude nouze. Magda (Veronika Čermák Macková) totiž konečně pochopila, že Soňa (Lucie Vondráčková) se k lepšímu nezmění, a několikrát se pokusila před ní Irenu (Kateřina Holánová) varovat.

Ředitelka Landová své zástupkyni nadále bezmezně důvěřuje, a tak se Magda musí odhodlat k ráznému, ale poněkud neuváženému činu. Udělá něco, čím překročí všechny meze, a bohužel se to obrátí proti ní.

Magdě se její pokus vrátí i s úroky.
Magdě se její pokus vrátí i s úroky. | Zdroj: TV Nova

Milena svede Radka na divoké rozlučce se svobodou

S letní přestávkou se blíží také dlouho očekávaná svatba Jirky (Jan Holík) a Gábiny (Aneta Krejčíková). Už příští týden by si měli u oltáře povědět své ano, ale nad celou akcí nadále visí otazníky. Ne že by se snad Milena Pumrová (Alena Štréblová) a Radek Mastný (Pavel Novotný) znovu hádali, ostudu však zvládnou udělat i tak.

Uspořádají si totiž jakousi soukromou rozlučku se svobodou, na níž alkohol poteče proudem a opadnou veškeré zábrany. Rozvášněná Milena se na Radka vrhne jako za časů svého mládí a pochopitelně to povede k úsměvnému trapasu, ale také k nečekaným zraněním. Jak tato událost ovlivní svatbu jejich dcery?

Milena se na rozlučce utrhne ze řetězu.
Milena se na rozlučce utrhne ze řetězu. | Zdroj: TV Nova

Uvidíme speciální záběry Tonyho v soutěži Na lovu

Příští týden se diváci Ulice, kteří jsou zároveň fanoušky úspěšné vědomostní soutěže Na lovu, mohou těšit na Tonyho (Ondřej Volejník) dlouho očekávané vystoupení v televizi. Mnozí doufali, že se jim dostane speciálních záběrů přímo z pořadu Na lovu, a tak tomu také skutečně bude.

Všichni se tedy na vlastní oči utvrdíme v tom, na co nás ponížený Tony připravoval už dávno, totiž že naprosto pohořel. Není divu, že se svou hanbu a onu konkrétní epizodu pokusí před rodinou a přáteli skrýt, ale naneštěstí se všechno spikne proti němu. Kterému lovci vlastně čelil a proč jeho působení ve studiu spustí lavinu bizarních teorií a domněnek?

Vanda závislá na online hazardu ztrácí půdu pod nohama

Nepoučitelná Vanda (Kristýna Hrušínská) zcela propadne hraní v online kasinu a vůbec si neuvědomuje, jak se na ní hazard podepisuje. Neriskuje pouze rodinné úspory a duševní zdraví, ale také prozrazení, protože její nejbližší si samozřejmě začnou všímat, jak se jim kdysi bezstarostná a veselá Vanda mění před očima.

Především ostražitý a z minulosti řádně poučený manžel Luděk (Vasil Fridrich) bude odhodlaně pátrat, co za jejím chováním vězí, a rozhodně to nenechá jen tak. Jak se gamblerka Vanda pokusí vymotat z obřího průšvihu?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova