Soňa z Ulice to rozbalí na parketu StarDance. Soutěžit přitom mohla už před 15 lety

Soňa z Ulice to rozbalí na parketu StarDance. Soutěžit přitom mohla už před 15 lety
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Někteří diváci seriálu Ulice budou možná prskat, až mezi účastníky oblíbené taneční soutěže Stardance letos uvidí Lucii Vondráčkovou, představitelku opovrhované Soni Čechové. Herečka a zpěvačka má ale slušnou šanci na parketu zazářit. Objevit se tam mohla už před lety, kdyby neodmítla.

Potvoru v Ulici hraje možná až moc dobře

Česká televize už zveřejnila jména účastnic letošního 13. ročníku StarDance. Najdeme mezi nimi mj. herečku Martu Dancingerovou známou např. ze seriálů Kukačky a Zlatá labuť, herečku Janu Paulovou, která aktuálně září v Jedné rodině, a také herečku, dabérku a zpěvačku Lucii Vondráčkovou.

Těžko říct, jak se právě na tu třetí krásku budou diváci tvářit, zejména tedy diváci Ulice, kteří ji znají jako zákeřnou a intrikující manipulátorku Soňu Čechovou. Nenávist, jež se kolem ní vzedmula jako vlna, je tak velká, že dalece překročila hranice seriálu a působí Vondráčkové problémy např. na sociálních sítích, kde se na ni snáší nemilosrdná kritika.

„Tak a už mi došla trpělivost. S tak toxickým manipulantem bych se ve skutečném životě přestala stýkat i za cenu ztráty svých jistot. Tak se na ni nebudu přece dívat v TV. Po práci a celodenním stresu se přece nebudu dívat na negativní seriál! Skončila jsem s Ulicí…“

Přesto si ona sama zápornou roli velmi užívá, jelikož je to pro ni něco nového po všech těch předchozích úlohách víl a princezen, a doufá, že v Ulici bude moct být ještě větší mrcha. Naštěstí se také najdou diváci, kteří dovedou rozlišovat mezi realitou a fikcí a naopak oceňují, jak skvělý výkon herečka podává.

„Lucie je výborná herečka, hraje tu potvoru výborně. Koukám na seriál, častuji ji taky nevybíravými slovy, ale jdu a čekám, co nového provede. Má to dobře napsané, člověk se aspoň nenudí.“

Soňa je v Ulici padouchem číslo jedna.
Soňa je v Ulici padouchem číslo jedna. | Zdroj: TV Nova

První nabídku účasti ve StarDance odmítla a litovala

Lucie Vondráčková se na televizní obrazovky i divadelní prkna vrátila po téměř desetileté pauze. Herectví vystudovala na konzervatoři, má rovněž doktorát z Filozofické fakulty Univerzity Karlovy, v divadelních představeních zazářila např. jako Julie, Johanka z Arku nebo Desdemona. Nepochybně si ji pamatujete z pohádek, jako je Královský slib a Šmankote, babičko, čaruj!, nebo z komedií Snowboarďáci a Babovřesky. Je rovněž několikanásobnou vítězkou ankety TýTý v kategorii zpěvačka a držitelkou osmi ocenění Stříbrný slavík.

Účast ve StarDance jí byla poprvé nabídnuta už před patnácti lety, ale z důvodů časového vytížení v divadle ji odmítla. Tohle rozhodnutí ji trochu mrzelo, a tak je za druhou šanci vděčná. Vzhledem k tomu, že je pohybově nadaná a tanci se věnovala dlouhodobě, mohla by to pro ni dokonce být procházka růžovou zahradou. To alespoň naznačují názory některých diváků.

„Bude sakra dobrá, průpravu na to má.“

„Tančila závodně v dětství, bude to umět.“

Ve StarDance se na ni koukat budu, bude určitě skvělá, i jako zpěvačka je, ale v Ulici bych ji nejraději kopla do… Má šílenou roli.

Zdroje článku: