Diskuze

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Vilma se dozví pravdu o Jarušce

Vilma Nyklová zažije pořádné zklamání, když jí Jaruška oznámí, že s Lumírem ve skutečnosti nic nemá. Radek Mastný se třese před hrozbou vězení a Vanda si nechá poradit od Luďka, aby zůstala v garsonce. Blanka a Evžen se zase chytnou.
Zpět na celý článek

Vilma Nyklová zažije pořádné zklamání, když jí Jaruška oznámí, že s Lumírem ve skutečnosti nic nemá. Radek Mastný se třese před hrozbou vězení a Vanda si nechá poradit od Luďka, aby zůstala v garsonce. Blanka a Evžen se zase chytnou.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ernesto Čekan ze seriálu ZOO má dnes narozeniny. Kolik byste mu hádali?
31.08.2022

Ernesto Čekan ze seriálu ZOO má dnes narozeniny. Kolik byste mu hádali?

Televizní a divadelní herec a také dabér Ernesto Čekan oslaví na konci srpna krásně kulaté padesátiny. V seriálu Zoo hraje otce hlavní hrdinky,...

Jana Švandová ze seriálu ZOO má dnes narozeniny
03.07.2022

Jana Švandová ze seriálu ZOO má dnes narozeniny

Pražská rodačka Jana Švandová se narodila 3. července 1947. V neděli tak oslaví krásných pětasedmdesát let. Člověk by to na ní ani nepoznal,...

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel
28.05.2022

Moje máma veterinářka: Dr. Christoph Lentz –⁠ svobodný otec samoživitel

Jaké to je být svobodným otcem? A jakou dohodu uzavřeli po rozvodu Christopher a jeho bývalá žena? Dr. Christoph Lentz v seriálu Moje máma...

Nový MasterChef: Kašpárek přistihl soutěžícího, jak nasává víno. Projde mu to?
11.09.2022

Nový MasterChef: Kašpárek přistihl soutěžícího, jak nasává víno. Projde mu to?

Zatímco jeden z porotců sklízí negativní ohlasy za reklamu na fastfood a lidé se ptají, jak věrohodně může působit jako porotce, soutěž se posunula...

Jan Žižka a Kateřina: Trochu jiný milostný příběh v přicházejícím velkofilmu Jan Žižka
29.08.2022

Jan Žižka a Kateřina: Trochu jiný milostný příběh v přicházejícím velkofilmu Jan Žižka

Velkofilm Petra Jákla nepřináší na filmové plátno jen surový příběh ze středověku, ale významnou dějovou linku tvoří i milostný příběh s Kateřinou,...

Příští týden v Ulici: Riči napadne Anču
28.05.2022

Příští týden v Ulici: Riči napadne Anču

Když se Vanda potká s Blankou, nikdy si neodpustí jízlivý komentář. Tentokrát ale tvrdě narazí. Nesmělý Lumír není schopen pokročit ve vztahu s...

Miloš Knobloch z Ulice: Byl to pro vás dobrák nebo podivín?
17.08.2022

Miloš Knobloch z Ulice: Byl to pro vás dobrák nebo podivín?

Miloš Knobloch patří v seriálu Ulice k těm postavám, které prošly výraznou proměnou své osobnosti. Na začátku z něho šel až strach a diváci se...

Ulice bude po čase konečně láskyplná, veselá a vášnivá. Mezi Prokopem a Magdou to zkrátka jiskří
23.05.2022

Ulice bude po čase konečně láskyplná, veselá a vášnivá. Mezi Prokopem a Magdou to zkrátka jiskří

Lumír pozve Kateřinu na první opravdové rande, jak má být. Romantika, krásná kytice, večeře. Schůzka, o které sní každá žena. Lumír na to jde...

Anna Kadeřávková z Ulice slaví dnes narozeniny
24.07.2022

Anna Kadeřávková z Ulice slaví dnes narozeniny

Pamatujete si na Rozinu Maléřovou? Vypadá to, že Morava, kde původně bydlela, ji brzdila, protože jakmile přišla do Prahy, rychle se rozkoukala,...

Moje máma veterinářka –⁠ něco starého končí a něco nového začíná
04.06.2022

Moje máma veterinářka –⁠ něco starého končí a něco nového začíná

Jak dopadnou neshody mezi Susanne a Klausem Mertsovými? Má jejich manželství šanci, anebo je čas otevřít novou životní kapitolu?

Diskutujte