Diskuze

Zatím vedou Jirka Herman, Bruno a Otík: Hlasujte pro největšího sympaťáka Ulice

Na webu TV Nova stále probíhá hlasování o největšího sympaťáka devatenácté sezóny Ulice. Z prvního kola vyšel vítězně Jirka Herman, z druhého Bruno Taubr a v aktuálním třetím si to žene k vítězství Ota Puklický. Hlasovat lze jen do pátku 9. srpna 2024.
Zpět na celý článek

Na webu TV Nova stále probíhá hlasování o největšího sympaťáka devatenácté sezóny Ulice. Z prvního kola vyšel vítězně Jirka Herman, z druhého Bruno Taubr a v aktuálním třetím si to žene k vítězství Ota Puklický. Hlasovat lze jen do pátku 9. srpna 2024.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Nejhorší filmy všech dob: Všemocný Thor aneb když nás i mistři mockbusterů „The Asylum“ zklamou
10.03.2021

Nejhorší filmy všech dob: Všemocný Thor aneb když nás i mistři mockbusterů „The Asylum“ zklamou

Nad „The Asylum“ není potřeba ztrácet hodně slov. Pokud jde o to natočit oblíbený filmový námět co nejlevněji, možné to je. Najmout si neschopné...

Kdo jsou největší géniové, které jsme si mohli užít v televizních seriálech
06.05.2021

Kdo jsou největší géniové, které jsme si mohli užít v televizních seriálech

Bizardní, výstřední a podivínští, tak by se dali definovat lidé vyzbrojeni vysokým IQ, kteří využívají své znalosti v matematice a fyzice k řešení...

Lechtivější filmová léta Miriam Kantorkové, známé zdravotní sestry Bobiny z Ordinace v růžové zahradě
16.06.2021

Lechtivější filmová léta Miriam Kantorkové, známé zdravotní sestry Bobiny z Ordinace v růžové zahradě

Miriam Kantorkovou a její tvář si vybavíme především díky její seriálové roli postarší zdravotní sestřičky Bobiny ze seriálu Ordinace v růžové...

Kultovní cameo a náhled na nový seriál: Tim Taylor se potká s Mikem Baxterem aneb Tim Allen s legendárním nápadem
11.01.2021

Kultovní cameo a náhled na nový seriál: Tim Taylor se potká s Mikem Baxterem aneb Tim Allen s legendárním nápadem

S 9. sezónou „Poslední chlap“ skončí současný sitkom komediální hvězdy Tima Allena, jenž se proslavil v 90. letech především seriálem „Kutil Tim“....

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Seriálový Tomáš Jordán z Ulice, herec Petr Vacek: Proč mu jeho syn řekl, že už nechce být Čech?
26.04.2021

Seriálový Tomáš Jordán z Ulice, herec Petr Vacek: Proč mu jeho syn řekl, že už nechce být Čech?

V seriálu Ulice je Tomáš Jordán otcem dvou dospělých dětí. Ve skutečnosti má jeho představitel, Petr Vacek, čtyři ratolesti různých věkových...

Které filmy ještě letos dorazí do kin: Dočkáme se českých novinek i očekávané Wonder Woman
27.11.2020

Které filmy ještě letos dorazí do kin: Dočkáme se českých novinek i očekávané Wonder Woman

Letos to filmům s kinopremiérami moc nevyšlo. Doufejme ale, že v prosinci už bychom na nějaký ten film mohli zase zavítat. Přijdou totiž jak české...

Ordinace v růžové zahradě – jak dopadne náš milostný trojúhelník a zraněná Táňa?
20.05.2021

Ordinace v růžové zahradě – jak dopadne náš milostný trojúhelník a zraněná Táňa?

Nebezpečné hry, nová láska, operace a řízení auta pod vlivem alkoholu. A k tomu všemu nesnesitelný Dan. To všechno se nyní odehrává v oblíbeném...

Pátrání po tajemném původu pana Beana: Blázen, anděl, nebo ufoun?
17.12.2020

Pátrání po tajemném původu pana Beana: Blázen, anděl, nebo ufoun?

Neohrabaný, soutěživý, zlomyslný, důmyslný, zábavný, vytrvalý, sám sobě nebezpečný, a nakonec i geniální. To vše je PAN BEAN, slavná postavička...

Nový thriller Stráž: Známá tvář modelky Olgy Kurylenko v roli traumatizované vojačky diváky moc neoslovila
17.03.2021

Nový thriller Stráž: Známá tvář modelky Olgy Kurylenko v roli traumatizované vojačky diváky moc neoslovila

Z produkce Netflixu přichází pro diváky francouzský akční thriller, kde se divákům představuje známá modelka ukrajinského původu, která má za sebou...