Diskuze

RETROKVÍZ: Pamatuješ si Marečku, podejte mi pero lépe než tvůj učitel češtiny?

Film Marečku, podejte mi pero! z roku 1976 v režii Oldřicha Lipského je zásobárnou vtipných hlášek a scén, z nichž humor jen tak nevyčpí. Vzpomenete si na všechny z nich? Potom nebudete mít problém správně označit otázky v našem kvízu!
Zpět na celý článek

Film Marečku, podejte mi pero! z roku 1976 v režii Oldřicha Lipského je zásobárnou vtipných hlášek a scén, z nichž humor jen tak nevyčpí. Vzpomenete si na všechny z nich? Potom nebudete mít problém správně označit otázky v našem kvízu!
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dnes v Ulici: Věrka prošvihne tajnou oslavu svých narozenin a Irena zjišťuje, jestli se už Magda kamarádí se Soňou
01.03.2024

Dnes v Ulici: Věrka prošvihne tajnou oslavu svých narozenin a Irena zjišťuje, jestli se už Magda kamarádí se Soňou

Nestává se často, že je Věrka nezvěstná. Teď však svou nepřítomností rodinu pořádně vyděsí. To Irenu děsí doutnající konflikt mezi Soňou a Magdou....

Poslední letošní týden s Ulicí přivede zpátky Tondu i Adama a s nimi nejedno překvapení
09.12.2023

Poslední letošní týden s Ulicí přivede zpátky Tondu i Adama a s nimi nejedno překvapení

Do konce roku zbývá pouhých pět dílů Ulice a k tomu speciální štědrovečerní epizoda, a tak letošní příběhy našich oblíbených hrdinů vrcholí. Příští...

Po stopách oblíbených pohádkových příběhů: Ověřte si, zda poznáte lokality, kde cválali na koních princové, řádili čerti a pořádaly se hostiny
27.12.2023

Po stopách oblíbených pohádkových příběhů: Ověřte si, zda poznáte lokality, kde cválali na koních princové, řádili čerti a pořádaly se hostiny

Druhá polovina prosince už tradičně divákům přináší bohatý výběr pohádek, jež těší nejen děti, ale i dospělé, kteří si rádi připomenou pohádky, s...

Dnes v Ulici: Radek na Milenu nenápadně chystá podraz. Hodlá zařídit tichou výměnu šéfa v Druhé šanci
10.01.2024

Dnes v Ulici: Radek na Milenu nenápadně chystá podraz. Hodlá zařídit tichou výměnu šéfa v Druhé šanci

Je až k smíchu, jak jednoduše Milena Radkovi převzala jeho projekt z vězení – druhou šanci. Bez smilování převzala kontrolu nad všemi podpisovými...

Drbárna ze ZOO: Jeden velký zmatek s těhotenským testem
29.11.2023

Drbárna ze ZOO: Jeden velký zmatek s těhotenským testem

Po dlouhé době se v seriálu objevil jeden okamžik, který stojí za to. Postaral se o něj Vojta a Izabela a snad si alespoň jeden pár na chvíli děj...

Pamatujete na herce ze seriálu Sabrina, mladá čarodějnice? Takhle se od 90. let změnili
06.01.2024

Pamatujete na herce ze seriálu Sabrina, mladá čarodějnice? Takhle se od 90. let změnili

Seriál Sabrina, mladá čarodějnice byl jedním ze zábavných hitů, na kterých jsme v 90. letech ujížděli. Šarmantního mluvícího kocoura Salema,...

KVÍZ: Superlov je podle moderátora jeden z nejvtipnějších pořadů. Ukažte, jak byste si v něm vedli
11.04.2024

KVÍZ: Superlov je podle moderátora jeden z nejvtipnějších pořadů. Ukažte, jak byste si v něm vedli

O humor v Superlovu nikdy nebyla nouze a v nové řadě si ho diváci mají užít údajně ještě víc, určitě také přičiněním vtipného moderátora Ondřeje...

Iva z Ulice bude v roce 2024 místo přechodu řešit přebalování vlastního miminka
17.12.2023

Iva z Ulice bude v roce 2024 místo přechodu řešit přebalování vlastního miminka

Alespoň tomu všechno nasvědčuje. Iva Klímová, která už dávno překročila čtyřicítku, si poslední dobou stěžuje na bolavá záda, velkou únavu, citlivé...

Emoce z Ulice prožívá představitelka Ivy Klímové dokonce i v metru. Musí si zacvičit, aby je ze sebe dostala
16.02.2024

Emoce z Ulice prožívá představitelka Ivy Klímové dokonce i v metru. Musí si zacvičit, aby je ze sebe dostala

Zahrát ženu, která právě přišla o nenarozené dítě, to není po psychické a emoční stránce pro Hanu Baroňovou nic jednoduchého. Díky své přirozené...

Zlatá labuť: Tragických osudů homosexuálů a Židů se seriál dotýká jen okrajově a děj se uzavře dříve, než vypukne hotové peklo
18.12.2023

Zlatá labuť: Tragických osudů homosexuálů a Židů se seriál dotýká jen okrajově a děj se uzavře dříve, než vypukne hotové peklo

Zatím to v seriálu vypadá, že Češi jsou jedna velká rodinka, všichni stojí při sobě. Postavy typu Bouchnera a Lhotského jsou zatím v hodně velké...

Diskutujte