Diskuze

RETROKVÍZ: Pamatuješ si Marečku, podejte mi pero lépe než tvůj učitel češtiny?

Film Marečku, podejte mi pero! z roku 1976 v režii Oldřicha Lipského je zásobárnou vtipných hlášek a scén, z nichž humor jen tak nevyčpí. Vzpomenete si na všechny z nich? Potom nebudete mít problém správně označit otázky v našem kvízu!
Zpět na celý článek

Film Marečku, podejte mi pero! z roku 1976 v režii Oldřicha Lipského je zásobárnou vtipných hlášek a scén, z nichž humor jen tak nevyčpí. Vzpomenete si na všechny z nich? Potom nebudete mít problém správně označit otázky v našem kvízu!
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Pondělní Ulice přinese Karlin pokus vytáhnout pravdu ze Žanety a Magdino rande ve třech
09.02.2025

Pondělní Ulice přinese Karlin pokus vytáhnout pravdu ze Žanety a Magdino rande ve třech

Karla si domluví schůzku se Žanetou, aby zjistila, jestli je obětí despotického manžela. Paní Kolářová vše popře, ale policistku nepřesvědčí. Luboš...

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Láska, touha, intriky a číhající kriminalita aneb Na venkově není nuda
27.11.2024

Drbárna ze Strání – Kamarádi: Láska, touha, intriky a číhající kriminalita aneb Na venkově není nuda

Veronika tápe mezi svědomím a vášní, Kája možná přijde na to, v čem je opravdu dobrá, Linda zjistí, že nežije jen mezi vlky, Petr přizná touhu po...

V dobrém i ve zlém: Anna chce změnu, Evžen klid. Jedna večeře s vášnivými sousedy jim pěkně zamotá hlavy
04.11.2024

V dobrém i ve zlém: Anna chce změnu, Evžen klid. Jedna večeře s vášnivými sousedy jim pěkně zamotá hlavy

V komedii o dvou manželských párech, které se odváží na první sousedskou návštěvu a následně prožijí neobvyklý večer plný nečekaných chvil a zvratů...

Laďka Kozderková bojovala s rakovinou do poslední chvíle . I tak český muzikálový svět přišel o hvězdu
29.12.2024

Laďka Kozderková bojovala s rakovinou do poslední chvíle . I tak český muzikálový svět přišel o hvězdu

Osud tomu chtěl jinak a její krásný hlas umlkl, když jí bylo 37 let. Ještě v nemocnici se chodbami nesl její zpěv. Poslední roky života...

S novou hereckou posilou nabídne Ulice i nové prostředí: Království hraček otevírá brány
05.02.2025

S novou hereckou posilou nabídne Ulice i nové prostředí: Království hraček otevírá brány

Poslední stavební úpravy v Bářině nové firmě se chýlí ke konci. Tento týden si s Aničkou konečně prohlédne nové prostory pro vysněné Království...

Ulice: Luděk padne na úplné dno a zlost si vybije na Tomáškovi
02.11.2024

Ulice: Luděk padne na úplné dno a zlost si vybije na Tomáškovi

Jestli Luděk někdy dokáže Vandě odpustit, to si nedovede představit ani herec Vasil Fridrich, ale fantazie scenáristů je podle něj bezbřehá. Možné...

Josef Klíma se vrací ke kauzám z divokých devadesátek
10.01.2025

Josef Klíma se vrací ke kauzám z divokých devadesátek

Novinář, spisovatel, televizní reportér a scenárista Josef Klíma míří se svým novým pořadem „Jak jsem přežil devadesátky“ na televizi Barrandov....

Zlatá éra českých devadesátek: Kvíz o filmech a seriálech, které formovaly naši porevoluční kulturu
04.02.2025

Zlatá éra českých devadesátek: Kvíz o filmech a seriálech, které formovaly naši porevoluční kulturu

Zlatá éra český devadesátek! Vyzkoušejte si náš kvíz o filmech a seriálech, které formovaly naši porevoluční kulturu.

Kvíz: Fanoušci Mr. Beana si jistě a hlavně rychle poradí s naším kvízem
12.01.2025

Kvíz: Fanoušci Mr. Beana si jistě a hlavně rychle poradí s naším kvízem

Postava pana Beana, jejímž tvůrcem a představitelem je nenapodobitelný a vždy originální Rowan Atkinson, vyvolala v oblasti komediálního žánru...

Zítra v ZOO: Sid se cítí vedle matky neschopná, Alice oznámila návrat domů, protože napětí vycítila
23.01.2025

Zítra v ZOO: Sid se cítí vedle matky neschopná, Alice oznámila návrat domů, protože napětí vycítila

Sid už je z přítomnosti matky otrávená. Přitom to byla ona, kdo ji prosil o pomoc. Jenže najednou má pocit, že cokoliv udělá, je to špatně a máma...

Diskutujte

Nejnovější diskutované