Slavné české osobnosti, které v nedávné době prodělaly koronavirus

Slavné české osobnosti, které v nedávné době prodělaly koronavirus
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani slavným osobnostem se nákaza čínským virem nevyhýbá. Zde je přehled známých tváří ze showbusinessu, které v poslední době prodělaly nákazu.

Lucie Bílá

Nákazu koronavirem v uplynulých týdnech potvrdila i Lucie Bílá. Její příznaky byly podobné chřipce a brzy opět byla zpět v pracovním tempu a nasazení. Nyní pomocí svých sociálních sítí opět rozdává úsměvy, a kromě radosti, kterou lidem dělá svými písněmi, dál pokračuje i ve vlastnoruční výrobě charitativních šperků. Na jaře přitom jako bývalá švadlena ve velkém šila roušky.

Hana Zagorová a Štefan Margita

Slavný pěvecký pár nyní připravil pro své fanoušky novou desku, ve které si poprvé zazpívali společně. Místo šňůry koncertů se však uskuteční zřejmě pouze plánovaný velký koncert v Praze, a to na jaře příštího roku. Štefan měl průběh nemoci vcelku mírný, jeho manželka ale byla po nějakou dobu nucena vyhledat lékařskou péči a s virem zdárně bojovala v nemocnici.

Antonín Panenka

Slavný fotbalový internacionál byl jedním z dalších, kterému se potíže spojené s covidem nevyhnuly. Jedenasedmdesátiletý bývalý profesionální fotbalista je už nyní v domácím prostředí a těší se z toho, že je mu lépe.

Karlos Vémola a Lela Ceterová

Slavný zápasník a matka jeho dcery, playmate Lela Ceterová prodělali koronavirus na konci léta. Nákaza se bohužel nevyhnula ani jejich společné několikaměsíční dcerce Lili. Dnes jsou již oba v pořádku a Karlos pokračuje v případě na zápasy, zatímco Lela se stará o dceru. Dnes již netvoří pár.

Petr Čtvrtníček

Ani známý český bavič nemůže říci, že by se u něj nákaza nijak neprojevila. Bohužel musel být nějakou dobu hospitalizován. Dle svých slov se nejednalo o nejpříjemnější období, které v životě zažil. Na druhou stranu se ale vyloženě v ohrožení života necítil.

Každý měl průběh nemoci jiný. Nezbývá než doufat, že se nyní budou moci spolehnout na imunitu vůči nákaze.