Nový Batman se zřejmě opět odkládá, covid-19 má mít i Robert Pattinson

Nový Batman se zřejmě opět odkládá, covid-19 má mít i Robert Pattinson
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Robert Pattinson údajně rozšířil řady nemocných celebrit. Prokázáno u něj mělo být onemocnění covid-19. Pozitivní test hlavního hrdiny tak navíc ochromil natáčení nového Batmana.

Je Robert Pattinson nakažený?

Jako první tuto informaci přinesl Daily Mail. Studio Warner Brothers nákazu ve štábu potvrdilo, nejmenovalo však konkrétního postiženého člověka. S informací, kdo je oním nakaženým, tak přišel až magazín Vanity Fair. Ten se odvolal na „nejmenovaný zdroj“. Zprávu pak citoval i Hollywood Reporter.

K této události se však nikdo ze zástupců studia zatím oficiálně nevyjádřil. O tom, zda skutečně onemocněl, mlčí i samotný herec. Média oslovila i jeho mluvčího, zatím se však nedočkala žádného potvrzení této informace.

Natáčení filmu bylo pozastaveno kvůli pandemii koronaviru už v březnu. A to po pouhých sedmi týdnech. Pattinson tehdy zůstal ve Velké Británii, kde natáčení probíhalo.

Natáčení se zastavuje už podruhé

Lze očekávat, že pokud se potvrdí nemoc hlavního hrdiny, způsobí to další zdržení nového Batmana, s jehož premiérou se počítalo už v červnu 2021. Pro štáb bude nucená pauza nepříjemnou komplikací, která zřejmě bude mít vliv i na uvedení snímku. To bylo plánovano na říjen příštího roku, patrně se ale bude muset posunout. Oficiálně se však zatím k dalšímu postupu nikdo nevyjádřil.

Film Batman byl přitom první z velkých projektů, na němž se mohlo začít pracovat po uvolnění opatření proti šíření pandemie. Pochopitelně za přísných pravidel, která vypracovaly British Film Commission a British Film Institute. Tyto zásady tak zahrnují například odstup mezi lidmi nebo pravidelné měření teploty.

Kdy se bude pokračovat v natáčení, to zatím není jasné. Nakažené osoby obecně musejí zůstávat v dvoutýdenní karanténě. Lze očekávat, že štáb se bude snažit co nejrychleji nechat herce otestovat, aby se mohl do práce zpět zapojit tak brzy, jak jen to bude možné.

Zdroj článku:
  • Autorský text