Co vás čeká příští týden v Ulici? Jedno milostné vzplanutí za druhým

Co vás čeká příští týden v Ulici? Jedno milostné vzplanutí za druhým
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír a Kateřina si užijí první vášnivou večeři, kterou ale nečekaně přeruší Lexík. Luděk se chystá na rodinnou oslavu, pozve i Vandu? Gábina musí zásadně změnit své priority, což by ostatně měla udělat i Karla. Ema se nedobrovolně stane svědkyní překvapivého sblížení Aničky a Bedřicha.

Lumčova „první pomoc“

Zamilovaný Lumír přichystá pro Kateřinu romantickou večeři. Od Pavlíka si nechá přinést steaky a mámě namluví, že se má sejít s Bedřichem. Kdyby znala pravdu, pěkně by řádila! Lexíka dostane na starost Ingrid s tím, že se mají vrátit domů až v osm večer. Naneštěstí to Ingrid poplete a přivede klučíka zpátky už v sedm, a to přímo do choulostivé chvíle, kdy se na sebe Lumír a Kateřina vášnivě vrhají na gauči. Táta se pokusí synkovi namluvit, že trénovali první pomoc. Netuší přitom, že zvídavý chlapec bude chtít jeho tvrzení prověřit. Kateřina se v rozpacích rychle vytratí.

Rodinná oslava bez Vandy

Adam úspěšně skládá zkoušky a Kristýna byla přijata na vysokou. Blance se nedaří skrývat dojetí, zatímco vzpomíná na to, jak byly děti malé. Studijní úspěchy si zaslouží pořádnou oslavu. K překvapení všech ale Luděk navrhne, aby uspořádali společné setkání – celá jejich rodina. Blanku to pochopitelně udiví, ale dětem by to udělalo radost, a tak souhlasí. Všichni předpokládají, že se rodinné oslavy zúčastní i Vanda, jenže Luděk má jiné plány. K čemu se lstivý zubař odhodlá a co bude pro Vandu velká podpásovka?

Gábinino nemilé prozření

Gábina se bude nadále potýkat s komplikacemi, které jí přinesla vážná nemoc. Další fáze léčby – ozařování a chemoterapie – si vybírá nemilou daň. Mladá žena ztrácí energii a neví, co si počít. Jak má stíhat plnit pracovní povinnosti a dodávat perfektní návrhy pro Sabine? Když se začnou naplňovat její noční můry, uvědomí si, že musí některé věci zásadně změnit. K čemu se rozhodne a jak tím ovlivní životy svých nejbližších?

Gábina, Zdroj: TV Nova

Hořkosladká aférka Jakuba a Karly

Karlino tajemství se už delší dobu podepisuje nejen na její psychice, ale i na jejím fyzickém zdraví. Bolesti břicha ji kvůli stresu provázejí stále častěji, přesto není ochotná na své situaci něco měnit. Do Jakuba je zamilovaná až po uši, nemíní se však vzdát ani dokonalého rodinného štěstí, které by se však velice snadno mohlo proměnit v pouhou minulost. O její aférce se totiž dozví někdo, komu na ní opravdu záleží a kdo to rozhodně nenechá jen tak…

Překvapení pro Emu

Miloš je přesvědčený, že mezi Bedřichem a Aničkou ještě není vše ztraceno. Prostě k sobě patří, i když oni sami si to nechtějí přiznat. Na svém přátelském vztahu nehodlají nic měnit. Někdy se ale věci semelou nečekaným způsobem a člověk proti tomu nic nezmůže. Rodinná oslava Eminých dvacátých narozenin, která se má konat u Aničky doma, tak bude mít zajímavou dohru. Emě div nevypadnou oči z důlků, až si brzy ráno příštího dne přijde k Aničce pro zapomenutý telefon. Ani ve snu by ji nenapadlo, čeho se stane svědkem. O překvapivé zjištění se podělí s Františkem. Jaké vysvětlení nabídnou přistižení Anča a Béda?